elemző999 Creative Commons License 2018.03.21 0 0 10483

Az akadémia kidolgozott és már nyilvános felnőttoktatási tematikákat vesz alapul, két tanfolyam anyaga fog valószínüleg oktatásra kerülni.

Felnőtt oktatásban gyakorlott projekt szervező fogja össze az oktatást, a tárgyakat egyetemi oktatói gyakorlattal rendelkezők fogják imsertetni és helyet kap az ismeretek között anyagismerettől kezdve a tervezésig sok minden (a saját kályha építéshez is) át kell tekinteni a világban kialakult design trendeket is. Nyilván a már forgalmazott eszközök is átekintésre kerülnek. 

 

Sajnos nekem nincs időm annyi hogy résztvegyek rendszeresen óraadóként, bár ha egy feltaláló ismerteti a taslálmányát az nem jelenthet gondot, mert  az nem oktatás hanem ismeretbővítés, marketing is nyilván.

Van néhány felsőfokú végzettségem, de nem vagyok tanári végzettségű nyilván.

 

Klasszikus téglából épített tömegkályhát nem oktatunk, mert az nem alkalmas erre gyorsépítési célra, de amit létrehoztunk az tömegkályha kategóriába sorolható minden paraméterét tekintve.

 

A tematika alkalmas arra hogy a következő fokozatként OKJ végzettséget is szerezzen a hallgató ha ilkyen ambíció keletkeznek a saját sikerén is tanulva.

De nem ez a cél.

 

Egyébként azt nem hinném hogy a most elérhető tanfolyamok elméleti alapokat ilyen mélységben érintenének mint ahogy tervezük, mivel mi nem a cserépkályha felépítésének a fogásait kell hogy szorgalmazzuk az eredményesség érdekében. ezért jut idő az elméletre, és itt a tüzeléstechnikár ais, mit, hogyan égessünk stb.

 

Kétségtelen hogy szűkíti ez a törekvés a megrendelők számát a piacon ezért számítunk a kevésbé jóindulatú véleményekre is.

 

 

Előzmény: sancibácsi (10482)