hörpölin Creative Commons License 2018.03.15 -13 0 65558

Igen, van láthatósági mellényem, már sok éve hordom, mert reggelenként még sötétben indulok dolgozni, ráadásul utam egy részén elhagyom Budapest lakott területét. Ugyanígy a kerékpár is fel van szerelve az előírt tartozékok nagy részével, egyedül elöl nincs fehér fényvisszaverő prizma, de van dupla, működőképes világításom.

 

Nagypapi:

A nyereg nem eredeti, de bőrnyereg, a hajtókarok közül a bal oldali még eredeti, a jobb oldali a lánckerekekkel már nem gyári. A sárvédők sem azok, mert az eredetieket pár éve lecseréltem, mert már randák voltak. Érdekes, hogy a sárvédők végein a kis gumi leffentyűket nem reagáltam le addig, de tényleg furcsa látvány! Lehet, hogy leszedem őket onnan.

Nem tudom, milyen volt az eredeti áttétel, de a mostani kitűnően bevált! Sík terepen jó gyors az 52/14, hegymenetben a 42/28 szinte mindenhová felvisz. Mondjuk az igaz, hogy dombtetőn lakom, tehát minden nap kapaszkodom hazafelé majdnem egy gellérthegynyit, ez azért megadja az alapkondit!

 

Mr Long:

Még soha nem akadtam bele a bowdenekbe, viszont az azokat a vázcsőhöz rögzítő kis fémklipszeket már sok éve kidobtam, mert csúszkáltak a csövön és kikezdték a festését. Az egyszerű gyorskötöző, lefelé hajtott szemekkel kitűnően bevált!

Előzmény: Gizi aljas Feri (65552)