bethsabé Creative Commons License 2018.03.10 0 0 162744

 

 

1./ Sem Isten, sem a szellemvilág rengeteg angyala, az embernek semmit sem segít, mindent csak  néznek, de egy fűszálat sem tesznek keresztbe az illető érdekében.

 

 

 

Jézus Krisztus megtette amit kellett. Megváltotta az embereket a bűn alól. Meg van írva a Biblia. Mindenkinek lehetősége van a Bibliából megtudnia a jövőt. Mindenkinek lehetősége van a rossz tulajdonságain változtatnia és megjavulnia. Mindenkinek lehetősége van jónak lenni. Mindenkinek lehetősége van szeretni az embertársait. Jézus Krisztus törvénye a szereteten alapszik.

 

De, én úgy látom, hogy Te teszel ezekre. Téged nem érdekel, hogy mi áll a Bibliában, téged csak az érdek, hogyha bajba kerülsz, akkor Isten mentsen meg a veszélytől.

 

Azt várod el Istentől, hogyha egy ember ember saját maga keresi a veszélyt, akkor is  mentse meg.

Pál apostol nagyon szépen leírja, hogyan kell a keresztényeknek élnie. Példát ad az élet minden területére. Ha az emberek ezeket akarattal nem tartják be, akkor magukra vessenek.

Ki mit vet azt arat.

 

Az igazi segítség az embereknek Isten királysága lesz, armageddon után.  De, Te nem érted, hogy mi az Isten királysága,  és nem is akarod megérteni.

 

 

2./ Az embernek nincs lelke. Hogy örökkévaló lelke nincs, az OK. De még olyan lelke sincs, ami csak pár évig, vagy hónapig élné túl az ember halálát. Lényegében nincs semmije, csak a memóriája, ami ha törlődik akkor nem marad belőle semmi.

 


1Móz 2,17 De a jó és gonosz tudásának fájáról, arról ne egyél; mert a mely napon ejéndel arról, bizony meghalsz.

 

Préd 3,19 Az emberek fiainak vége hasonló az oktalan állatnak végéhez, és egyenlő végök van azoknak; a mint meghal egyik, úgy meghal a másik is, és ugyanazon egy lélek van mindenikben; és az embernek nagyobb méltósága nincs az oktalan állatoknál, mert minden hiábavalóság.

Préd 3,21 Vajjon kicsoda vette eszébe az ember lelkét, hogy felmegy-é; és az oktalan állat lelkét, hogy a föld alá megy-é?

 

 

 

3./A feltámasztott embernek még bűne sincs, mert a bűne sem éli túl a halálát. Tehát a feltámadott ember, már semmiféle felelősséggel nem fog tartozni azért, amit a halála előtt követett el. Halála előtti cselekedetei miatt nem is lesz neki rossz érzése, ezért büntetést sem fog kapni, mivel a bűn zsoldja a halál.

 

Így van. Azért lesz Jézus Krisztus ezeréves uralma, mert ott mindenki tiszta lappal fog indulni az örök életért.

 

De, ezt már milliószor megbeszéltük.

 

Sok mindent leírtam már a több mint 10000 hozzászólásomban. Ismételni nem fogom saját magam.

 

A lényeg az, hogy Én értem Jézus Krisztus ezer éves uralmát.

Te nem érted, mert lehetetlen testi embernek ezt megérteni. Ha értenéd, akkor nem tennéd fel századszor is ezeket a kérdéseket.

Sajnállak, de Neked nem adatott meg, hogy megértsd a mennyek országának a titkait.

 

Számodra amíg élsz, örök kérdés lesz az életedben Isten királysága.

Már rég meg kellett volna értened, hogy mit tesz meg Jézus Krisztus az emberekért az ezeréves uralma alatt.

 

Ne haragudj, de Te Isten Királyságát nem vagy képes  megérteni. Neked most kellene Isten segítsége közvetlenül. Hát arra még várnod kell, mert ez csak armageddon után következik majd be, amikor a gonoszokat Jézus Krisztus kiírtja a földről.

 

Péld 2,22 A gonoszok pedig a földről kivágattatnak, és a hitetlenül cselekedők kiszaggattatnak abból.

Péld 3,25 Ne félj a hirtelen való félelemtől, és a gonoszok pusztításától, ha eljő;

 

Zsolt 37,29 Az igazak öröklik a földet, és mindvégig rajta lakoznak.

 

Jól olvasod. Akik armageddont túlélik, azok az emberek lehet, hogy többé már soha meg nem halnak.

 

Zsolt 37,27 Kerüld a rosszat és jót cselekedjél, és megmaradsz mindörökké.

 

 

Az emberek problémáira, bajaira, életkörülményeire, betegségeire Jézus Krisztus ezer éves uralma lesz a megoldás. De, amíg ez el nem jön, addig is minden ember megbetegszik, meghal és eltemetik.

Addig is lesznek háborúk és járványok és földrengések, döghalálok és éhségek egyik hely után a másikon.

De, amint Jézus megmondta, az éberek ezt látni fogják és megértik, hogy már ekkor közel lesz a vég.

 

 

Máté Evangyélioma 24. rész

 

 Mert sokan jőnek majd az én nevemben, a kik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek. 6. Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég. 7. Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé. 8. Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete. 9. Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért. 10. És akkor sokan megbotránkoznak, és elárulják egymást, és gyűlölik egymást. 11. És sok hamis próféta támad, a kik sokakat elhitetnek. 12. És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül. 13. De a ki mindvégig állhatatos marad, az idvezül.

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (162742)