azigazmondo Creative Commons License 2018.03.10 0 0 8612

T. Lipcsik úr!

 

Folytatom..!

 

Tehát üzletrésztőkét, csak eredmény, és tőketartalékból lehet képezni. Azért ostobaság azt kijelenteni, hogy a Baumag az üzletrésztőkét," idegen tőke gyűjtésével," " tagi kölcsönökből" képezte, és forgalmazta, mert, valójában a mindenkori "fiktív üzletrésztőke" nagyságát, a teljes működése alatt, csalárd módon, csakis a fiktív üzletrészek értékesítéséből befolyt pénzösszegekből mutatta ki!!! 

Ezt, a tróger Balázs László, minden alkalommal kijelentette a korrupt cégbírónak!!! Akkor, kérdem én, ki az a barom, aki a kölcsönre mutogatott, és a mai is mutogat! 

Tudja, a Baumag működésének alfája, és omegája nem az üzletrésztőke képzés volt, hanem, maga a korrupt megyei cégbíró!!! 

Említi, a Baumagnak az lehetett a célja, hogy a bíróságok vagy nem veszik észre, vagy csak későn veszik észre a jogellenes aljas szándékot......

Ezt önnek, és mindenkinek ajánlatos nagyon gyorsan elfelejteni!!! 

Ugyanis, ez a tróger Balázs nevű alak a bejegyzési kérelmének elbírálása előtt, egy baráti beszélgetés keretében, tájékoztatta a morálisan szétesett cégbírót, hogy 307. millió forint értékben, már fiktív üzletrészeket értékesített! Akkor, az hihető, hogy nem vette észre, egyáltalán ki meri ezt állítani???               

Kicsit kiigazítanám, nem akarta észrevenni, ezért is tituláltam, korrupt, szar alaknak.

Amint látja, szándékosan teszem, hátha történik valami!