hul Creative Commons License 2018.03.09 0 0 19897

Ok. Amit tudok, adom tovább. Most apple, holnap nagygép, mert ott vannak az adatbázisok. Megy privátban, ha írsz és megírod a címed.

Különben baromi egyszerű. Minden ételnek van egy ch tartalma -vagy nincs, ugye... és érdemes számolni a mennyiséget, ehhez képest a napi ch bevitelt, 4-5x-i étkezéssel. Ez egyben fogyás is...meg a ch terhelés radikális csökkentése.

Az alap az, hogy három féle étel és ital van: 1. amiből NEM fogyasztunk. 2. amiből nagyon számolva és mértékletesen. 3. ezekből lényegében bármennyit. Aztán vannak gyors cukrok és lassúak. A gyorsak az egekbe lökik a vércukrodat, a lassúak meg nem. Ez utóbbi a javaslat.

Hogy jön ide a pikkelysömör? A táplálkozás nagyon befolyásolja a ps fellobbanását és ritka, akinek nincs más problémája is. 

Ami tuti biztos, hogy a túlsúly valamennyire történő leadása is nagyon sokat segít a ps-ben, cukorban, vérnyomásban. Önmagában 5 kiló leadása rengeteget számít. 

A másik fő tényező a mozgás. Valamennyi sport, de ez nem a maraton v félmaraton, hanem rendszeres séta, úszás, bringa vagy ez is, az is, de mindenképp megmozgatva a testet és a lelket... 

 

 

 

Előzmény: Icus60 (19895)