Paco155 Creative Commons License 2018.03.03 0 1 216540

Hmmm....  Ha hosszabb útra is hajlandó akkor Csöriéket tudom ajánlani Várpalotán. Róluk még senkitől sem hallottam rosszat.  http://www.csorgoauto.hu/

Másodlagosan javasolható Budapesten az Alfa Szamosi vagy Zsámbékon az Alfa Kontakt.   

 

És van az az út amikor elviszed a megszokott szerelődhöz, a felsorolt problémák nem igényelnek különösebb célszerszámokat. Megtehetjük, hogy személyesen konzultálunk egy hasonló csak kicsivel öregebb felett, akkor meg tudom mutatni is a dolgokat de pár szóban le is írom alant:

 

- km ora ugral es kb a fele sebbeseget jelzi  <- Elektromos a cucc, általában a váltóban levő jeladó megy kakukkra, viszonylag gyorsan cserélhető ha az embernek 5 helyen hajlik a keze. Mintha lehetne még kapni a jeladót. Másik lehetőség ha maga a műszerfali panel halt be de az a ritkább.

- ablaktorlo vegallaban megakad es csak nehezen megy alaphelyzetbe <- sajnos szétkopott a mechanika, új nincs de talán Marklar-nak lesz eladó.  (Marklar Tie itt a topikon)

-  jobb oldali elektromos tukorallitas nem megy  <- 98%-ot adok rá hogy az ajtóátvezető kábel van megtörve. De nem a jobb oldalon hanem a bal ajtóban ahol a kapcsolótól jön. :)

(- vmi kattog a muszerfal mogott, neha gyakrabban neha egy idore abbahagyja, de ez annyira nem zavaro, mert funkcionalisan nem zavar semmit)  <- valamelyik klímaállító motor lesz az

 

problemak, amihez nem feltetlen alfa szerelo kell, de szinten megoldando

- vizhuto folyik  <-  ha a múanyag és a fém találkozásánál akkor sajnos cserés lesz. Próbáltunk többfélét többen ragasztani de semmi sem fogta meg

- toronycsapagy valszin kuka, mert kattog kormanytekereskor <-  nem drága, de én azt javaslom cseréljétek egyben a toronyszilentet is. Figyelni kell a szilenten a formára mert 3 féle van belőle amelyek majdnem ugyanúgy néznek ki.

(- vmi sir uresben es elindulas utan egy ideig motorfordulattal aranyosan - en nyelestengelycsapagyra, vagy kinyomora tippelek)  <- nagyfiú vagy ki fogod tudni deríteni hogy valóban a váltó környékén van-e a bibi de lehet a másik végén is a motornak, ellég sok görgő meg szíj van arrafelé.  Ha le kell venni a váltót az nagy szopás.

 

(abszolut nem alfa specifikus: le kene tüszenteni a hatso iveket :-D )  <-  előtte nézz alá.  A doblemezből is hiányozni fog egy tízcentis csík, a többi félig el lesz rohadva.

 

 

(nem ingyen kell, nem olcson probalkozas kell, hanem vallalhato aron megoldas)

Azt tudnod kell, hogy vállalható ár ehhez a kocsihoz már nem létezik, amit leírtál azok javítása a kocsi értékének 50-100%-a  (

 

Előzmény: no_holy_shit (216539)