hörbiger Creative Commons License 2018.03.03 0 6 11880

Valamiért kidobott!

 

Nos teljesen bepörögtünk! Megfogta a fejem és elkezdte kúrni a szám. Ez annyira intenzív lett, hogy az ülésből leestem és már térdeltem előtte és úgy folytatta a szám baszását. Én rajtam fekete öltöny, nyakkendő, fehér ing és térdelek a padlón számba egy kemény barna fasz. A szopástól folyik a nyálam bőven ami csöpög össze vissza,.....hát ez addig ment míg az én katonám rá nem küldte az összes benne lévő anyagot a torkomra. Nem bántam, de mivel nem szólt így az meg jött mint a gejzir és persze nem volt tökéletes  a "szimering" így folyt, csöppent mindenhová. Nyakkendő, ing, zakó stb.! Még térdeltem mikor a srác kinéz a folyosóra és közli, hogy jön a kaller. Gyorsan helyünkre mentünk, én megpróbáltam rendbe szedni magam (persze nem sikerült) és vártuk, hogy elmenjen. Oda ért és elhúzta az ajtót és elkezdi mondani, hogy milyen állomás következik,  átszállással stb. És ahogy ezt mondja, közben engem néz, kivár és így szól:

- Poros lett a térded

Basszus, azt az égést. ÉN zavaromba csapkodtam, dörzsöltem a nadrágomat a katona srác meg fogta magát gyorsan kilépett a fülkéből, többek között azért is mert Ő ott szált le.

Kaller is el, vonat meg áll, én kicsit nyugtatom meg szidom  magam, hogy nem tudok parancsolni fasz imádatomnak. Közeben azt gondoltam, hogy ezzel vége is a mai kalandoknak, de nagyot tévedtem.

 

 

 

folyt.köv