Szeretetláng Creative Commons License 2018.03.01 0 0 7480

„Én vagyok. Támaszkodj rám! Értsd meg, milyen gyenge vagy! Engedd meg, hogy vezesselek! Nélkülem elvesznél és sötétben lennél. Én vagyok a Világosság, a téged vezető Világosság.  Légy óvatos, mert a gonosz lélek egyre elszántabban igyekszik elgáncsolni és összezavarni téged. Jöjj menyasszonyom, légy velem egy! Ismerem gyengeségedet. Tudom, hogy a legkisebb támadás is megrázkódtatja és aggodalommal tölti el lelkedet.  Béke vagyok, békében vezetlek, és szeretettel irányítom lépteidet. Én ne tudnék ezekről a gyötrelmekről, kedves? Engedd, hogy munkálkodjam benned, akkor mindent véghezviszek. Hamarosan lediktálom neked  üzenetemet.
Készülj fel!
Jézus a nevem, és Jézus maga a Szeretet. Növekedj Lelkemben, másképpen hogyan tudnál tanúbizonyságot tenni? Felkészítelek, hogy tanúságot tégy mellettem, és dicsőíts engem! Szeretlek! Térj be isteni Szívembe, és meríts belőlem! Tisztasággal és alázattal dédelgess engem, Uradat! Mestered és Nevelőd vagyok, aki soha el nem hagy, még ha gyakran úgy érzed is.
 Ne feledd, hogy nélkülem képtelen vagy a legkisebb mozdulatra is!  Én vagyok az Egy, aki vezet és tanít téged. Melletted vagyok. Hadd vezesselek ezen az úton! Imádkozz, és megerősödik hited. Segítek majd, hogy észrevedd. Jöjj,  én, Jézus szeretlek!

Légy békében gyermekem, tedd félre aggodalmaidat jelenlétemben! Nézz rám a csendben, légy békében, érezd békémet! A közeledben vagyok, bár testi szemeddel nem láthatsz. Közeledben vagyok, és téged is megtanítottalak, hogy felismerj, gyermekem, ahogyan másokat is megtanítottam. Még ma is tanítok egyes kiválasztott lelkeket arra, hogy meg tudjanak hallani és fel tudjanak ismerni engem
. Pihenj meg! Jöjj! Mi ketten?

Én vagyok. Irántad való szeretetem örökké megmarad, irántad való hűségem örökké tart. Add át magad nekem mindennap, és a többit én teszem meg. Szüntelenül imádkozz hozzám! Égek a vágytól, hogy halljam imádat! Soha ne feledkezz meg rólam! Én sem feledkezem meg rólad soha. Gondolj rám állandóan! Ha tudnád gyermekem, hogy milyen közel vagyok hozzád! Úgy viselkedj előttem, mint király előtt! Ébredj rá, milyen ruhátlan voltál, és hogyan takartalak be kegyelmemmel. Ébredj rá, hogyan tekintettem rád, aki senki vagy, hogyan neveltelek és emeltelek fel. Légy tehát türelmes azokkal, akiknek nem adtam olyan sokat, mint neked! Esedezz segítségemért, és megadom neked. Nem hibáztatlak, szeretlek, és ezért nem akarom, hogy eless. Mindig emlékeztetni foglak jelenlétemre, hogy legyőzd a gonoszt. Mindig emlékeztetni foglak tanításomra, vedd át és fogadd örömmel!
 Ne feledd, hogy a Szeretet beszél, és te a Szeretettel dolgozol. Azt akarom, hogy tökéletes légy, azt akarom, hogy elnéző és hűséges légy! Soha ne feledkezz meg jelenlétemről!
Légy velem egy!”