nemkelltabu Creative Commons License 2018.02.20 0 0 883

"...Nos ezekre én is kiváncsi lennék!!!..."

 

A személyükre? Mert hisz' épp a Topicgazda az egyikük, akire pl. gondoltam! Másikuk pedig "Vándorlós" fórumtárs, akire elébb hivatkoztál. Rajtuk kívül van még egy Fórumtárs, aki nem rejti véka alá, hogy ő ezen két halmaz (keresztények, ill. reinkarnáció hívők) metszéspontjába tartozik, noha ebben a topicban eddig nem találkoztam az ő hozzászólásaival... Negyedikként pedig -legnagyobb csodálkozásomra- itt az egyik korai hsz.-ban megemlítettek még egy, jelenleg is aktív Fórumtársat, akiről tudtam, hogy keresztény, de álmomban sem sejtettem, hogy reinkarnáció hívő lenne! Mondjuk másvalaki hivatkozott rá így, tőle saját magától eddig nem olvastam ilyen jellegű hozzászólást. Végső soron pedig azóta meg is változhatott hitének ez a része...

Szóval ők négyen lennének azok a Fórumtársak, akiknek az elképzeléseire különösen kíváncsi lennék a "létközi" állapottal kapcsolatban!

Merthogy az az elképzelés, amit többek közt te is képviselsz, Tivadar, nevezetesen, hogy a lelkek két földi élet közti időben barátságosan beszélgetnek egymással, mint színészek a művész-büfében, még akkor is, ha egyikük valami aljasság elkövetője volt utolsó életében, másikuk pedig épp az ő áldozata, szóval, hogy két élet közt ezek a lelkek vidáman beszélgetnek egymással, mint színészek két szerep között, hát számomra ez a fajta világkép elfogadhatatlan!!! De ezt te úgy is tudod! ;-)

Előzmény: tivadar (882)