VaBeni53 Creative Commons License 2018.02.17 0 3 11861

Teljesen egyetértek veled! Az a helyzet, hogy én is beleestem abba a hibába, amibe itt többen beleestek. Igen! Van egy olyan dolog, ami valós adatnak minősül(het), és van egy leírt adag, amit az aktus közbeni érzésekre utalva ír le valaki. (Én is így tettem!) De az, ahogy némely hozzászóló "beszélni", ez esetben írni mer idős emberekről az gusztustalan! Ugyan te egy másik topikolónak adtál egy tanácsot, amire én azt mondom, hogy ne csak PusIsAr60, hanem minden jelenlegi és jövőbeni topikoló érdemes lenne, hogyha átgondolna. Szerintem ugyanis az, aki ide ír, az mindegyik valamilyen szinten szeret adni (és vélhetően kapni is), így általában is megfogadható tanácsok. Amennyiben folytatom a saját történetemet (amit már terveztem), akkor én is szem előtt fogom ezeket a tanácsokat tartani!

 

Az érintett felhasználó nevében nem tudok, de nem is akarok beszélni, de én mindenképpen köszönöm azt, amit leírtál!

 

A megfogalmazásból, amit ő (Valakike996) az idősekkel szemben (így -akarattal, vagy anélkül- velem szemben is) megütött, az arra enged következtetni, hogy még a saját szüleit/nagyszüleit sem tiszteli.

 

Az is kérdés lehet viszont, hogy ő kiket tekint véntrottynak... Én azt kívánom neki, hogy élje meg azt a kort, amit én megéltem (65 éves vagyok). Akkor nézze meg azt a bejegyzését, amit az idősekről itt írt.

 

Az fel sem merül benne, hogy ezelőtt 40-50 éve a homoszexualitás nyílt felvállalása még annyira sem volt lehetséges, mint ma, mert sajnos a társadalmat a mainál sokkal jobban elnyomták ilyen téren?

Előzmény: Kritikus Mágus (11860)