Tocy92 Creative Commons License 2018.02.16 0 0 15293

Szerintem is elképzelhető a 0-6 éppen annyira, mint a 6-0 - a realitás valahol a 3-3 körül lehet, egy 4-2-vel ki tudnék békülni. Egyébként én valamiért a szegedi vereséget érzem a legbiztosabbnak, de igazából két "kötelező" meccsünk van ebből a szériából, pedig mindkettőn valószínűleg jobb az ellenfél: a ZTE és a Paks elleni hazai. Ja meg hát ugye a pécsi meccs, de ott kicsit sem vagyunk esélyesek szerintem, csak muszáj lenne nyerni...

 

A realitás talán az, hogy a három hazaiból kettőt, a három idegenbeliből meg egyet hozunk, így lesz egy 3-3-unk és ezzel valahol a 8-10. helyen tudunk bejutni a középházba, ahol meg majd talán tudunk feljebb lépni, hiszen az azért meglepne, ha az összeálló Kaposvár otthon kikapna megint a Pécstől, Kecskeméttől, meg jönne még egy DEAC-blama, vagy ilyesmi.

 

Hozzuk le tisztességgel a dolgokat, legyünk ott a playoffban, esetleg nyerjünk ott egy meccset, aztán tartsuk egyben a csapatot, találjunk némi pénzt egy ötödik légiósra, vagy a "cseremagyarok" feljavítására, felfrissítésére, aztán hajrá jövőre.