guminadrag Creative Commons License 2018.02.13 -4 4 16505

Középkorú úriember vagyok 61 éves nős. Nagyon régi házasságban 56 éves feleségemmel. A sex már sajnos nemigazán megy nekem,  és ezért izgat a cuckold. Ha feleségemnek nem tudom megadni a sex adta örömöket, azért ne maradjon ki belölle!! Nagyon foglalkoztat a cuckold kaland megélése hogy kedves feleségemet egy fiatal jóképű potens nagy faszú pasival lássam az ágyban.Segitenék neki a randevúra felkészülni, fürdetés felöltöztetés, szexi fehérnemüt adnék rá, harisnyatartó harisnya sexi tanga bugyi. Majd elmennénk a megbeszélt találkozóra és élvezettel nézném, ahogy a pasit megkívánja a nejem. Elkezdenek csókolózni,simogatni egymást. Szemében a vágyat látnám. Lassan levetkőztetnék egymást. A férfi penise már kemény duzzadó lenne. A makk a végén hatalmas. Feleségem vágyakozva simogatná peniset . Ajkait vágyakozó sóhajok hagynák el. Puszilgatnám,simogatnám közben.

A füléhez hajolva megkérdezném,kívánod már?? Szeretnéd hogy a Tomi most megbasszon????

A feleségem kéjtől sóhajtozva felelné.

 

Biztos nem haragszol meg rám utána?? Te is akarod? Izgatna ha néznéd?? Mert akkor én is akarom, kívánom nagyon már.. De csak azért mert te akartad, rábeszéltél.

Igen akarom ,és nézni közben téged.

Ezek után még hevesebb csókolózás még intenzívebb simogatás a pasi keze a combjai között. A puncija teljesen lucskos már. Beveszi a szájába az idegen faszt és elkezdi élvezettel szopni. A makk hatalmasra dagad mint egy nagy alma!! Kéjes sóhajtások között finoman széttárja a combjait , a pasi fülébe súgja nagyon kívánlak gyere hatolj belém!!

 Mivel védekezel? Kell gumit húznom?  Nem kell gumi, jobban szeretem gumi nélkül úgy csináld kérlek !!

Basszál meg hangzik feleségem szájából!!

.A férfi oda illeszti a hüvely bejáratához az akkora már valóban hatalmasra duzzadt makkot. A feleségem még jobban szét tárja a combjait és ebben a pillanatban egy erőteljes lökéssel bevágja a peniset a szeretett nejem hüvelybe. Ami tövig eltűnik a feleségem kéjes sikolya közepette. Egyre erőteljesebb lökésekkel bassza a feleségemet aki nagyon élvezi. Hol lassabban hol gyorsabban, bassza . Én közben simogatom puszilgatom. Nagyon élvezi látom rajta. Én is alaposan felizgulok a látványon, élvezettel nézem vad szeretkezésüket, és ahogy a hatalmas fasz ki-be jár nejem hüvelyében. Különböző pózokban basznak, előröl,hátulról, oldat fekve majd nejem bele ül a hatalmas faszba. A pasi nagyon bírja nagyon potens. Nejem már többször elélvezett amikor megkéri a pasit szeretném hogy felnyomd a méhemig és élvezz belém egy nagyot. Még hevesebb ütemesen ringó  baszásba kezdenek ,és a pasi elkezd rángatózni és tövig benyomja majd bele élvez a nejembe. Miután kivette és aléltan elhevernek,látom feleségem hüvelyéből elkezd csordogálni, majd " patakokban " az idegen ondó igen bőségesen.