Aszpirin Creative Commons License 2018.02.12 0 0 18361

Szia!

Köszi a kérdésed! Sajnos nem, pénteken mégis munka volt - ha már ott voltam, nem húzhattam ki magam alóla, szombaton meg rosszidő... Szóval gyakorlatilag elmentem, ingáztam a hotel és az iroda között napi 34 kilométert, szombaton meg elmentem egy Apple Store-ba (végre sikerült vennem egy AirPods-ot, erről mesélhetnék, a legtöbbször hiánytermék kinn is), meg egy Walmartba ajándékokért az itthoniaknak... Aztán a szombat délután maradék részét mar a reptéren töltöttem.

Egyetlen valamire varó élményem egy rendkívül finom beeftesak volt egy helyi vendéglőben (és most már azt is megtanultam, hogy mit jelent a “dry aged” meg a “wet aged”).

Ennyit Észak-Karolináról. 

A Nissan Altima viszont tetszett ☺ Annyit használtam, hogy alig több, mint negyedtanknyi benzin fogyott, 13 dollarból tankoltam tele a végén... még szerencse, hogy tényleg lehetett választani a “teletankkal viszem vissza” opciót... (dolar.co.uk-n foglalóknak üzenem én is: ne érdekeljen a foglalasnál kapott “full tank payed in advance” dolog, mert ha nem kéred, akkor nem kéred. Ennyi. És engem nem is akartak rábeszélni minden egyébre, mint az Alamónál a múltkor. )

Előzmény: tucsok13 (18360)