Ádám Várkonyi Creative Commons License 2018.02.11 -2 1 125163

Tehát valszeg a Tehén fog Füreden éjszakázni.

A keleti végeken is tovább  romlik a színvonal,Keszthelyen pl(amelyet a földrajzkönyvek a Balaton Fővárosaként említenek)a júliusi hétvégeken a szolgáltatás napi 1(sic!)menetrendi hajójáratban merül ki.Ott is mehetnének a séták mondjuk Keszthely-Györök-Mária-Keszthely körben,legalább lehetne menni a Szepkilátóhoz,vagy Máriára fürdeni.Arról nem is beszélve hogy Fenyves idén is teljesen kimarad..

Pedig ha monnyuk a kisvonatot kihoznák a partra,és lenne hajójárat-csatlakozás az segítene az utasokon,a helyzeten.Fonyódról szintén nem megy semmi a katamaranon kívül.

A déli Balatonlellei járat kivétele Badacsonyból szintén bűn...

De a W az kell,hogy heti 1x lehessen menni Tihanyba Fövenyesről.Az A megintcsak érdekes,pár éve naponta járt,és lőn:utas is volt.

Maga a szezon is leszűkült,tán 5-6 hetes főidény lesz...

Az áprilisi alibijáratok meg a MÁV mellékvonalakra emlékeztetnek,ott megy napi két járat(a személyzet egêsz nap az álló vonaton/hajón pihen!)

Ez a menetrend megint elárulja,hogy a cég nem küzd foggal-körömmel utasaiért,elvégre ha baj lesz akkor majd állam-bá ad lóvét.Gyakorlatilag fényévekre van attól a menetrendtől,ami 10-12-15 éve volt.

 És még mielőtt belémállna bárki hogy miért csak a BH-t szidom:Mert aggaszt ez ami zajlik ott.

És lassan egy év után is fenntartom:A MENETREND-SZERKESZTÉS NEM AZ ERÉNYÜK!

Előzmény: HG. (125162)