rézműves1 Creative Commons License 2018.02.08 0 2 146787

Csak figyelem, hogy mennyiféle "jó" tanácsot kapsz, pedig már ezt is kitárgyaltuk egy párszor...

Nem dobunk ki semmit, se előt, sem utópárlatot, ha jó cefréből, jó páleszokat főztünk. Én az év végéig összegyűjtöm mindet, még a rézelejét sem dobom ki, még az is benne van...hiszen újra lesz finomítva az egész.

De ahogy szilvakukc is megmondta, csak akkor lesz belőle jó anyag, ha az utópárlat is benne van.

És ez így is van...én többször is kipróbáltam és nagyon kellemes vegyes lett belőle. Persze először én is aggódtam, hogy mennyit kell majd elvenni az elején meg a végén, de az az érdekes, hogy csak kicsivel többet, mint szoktunk.

Eleinte azt gondoltam, hogy majd valami likőr lesz belőle, de meglepő módon, önmagában is remek lett.

Persze sűrűn kóstolni és illatolni kell a finomításkor, de ez nem komplikált. Minél többféle anyagból van, annál érdekesebb...szerintem megér egy próbát, csak rakjatok bele mindent...elejét és a végét is...meg fogtok lepődni.

Előzmény: naivkezdo (146768)