HCastorp Creative Commons License 2018.02.08 0 0 22282

Ha már az összetételét bemásoltam elolvastam mit írnak róla.   

 

Idézem "

A svédkeserű sokféle bajra természetes orvosság. Kiemelkedő azonban méregtelenítő és erős vértisztító hatása. Immunerősítő és enyhe idegnyugtató is.

Bizonyított az emésztési problémák terén nyújtott gyógyhatása. A gyomor, a máj, az epe és a bélrendszer területén szinte csodákra képes."

 


Az epe területén csodákra képes írják a "termékleírásban"  .   Viszont egy árva szót nem ejtenek arról, hogy epekő esetén nem ajánlott.    Viszont az epeköves orvosi protokoll alapján ezekkel az összetevőkkel  a kifejezetten tilos kategória kellene legyen.   Az epehajtó hatású cuccok, fűszerek stb miatt. 

 

Akkor itt megint egy szép kövér ellentmondás van.   Mert akkor ezek szerint ma Magyarországon  az egyik svédkeserűt úgy reklámozzák nem ajánlott epekőnél,  a másikat pedig úgy az epe területén csodákra képes.  :)    Végül is parányi különbség. :)

 

Nagyjából szerintem az orvostudomány is kb ilyen szinten van ebben a témában.    Kövér ellentmondásokkal.   Aztán vakrepülés van.    

 

Egy valami biztos ha ki van véve a hólyag akkor az már nem fog kilyukadni és a hólyagban lévő kő semmit se fog elzárni mert kioperálták.   A többi az bizonytalan, tele ellentmondásokkal.     Nagyjából én ezt szűröm le saját tapasztalataim, olvasmányaim, és  az orvosi dumákból. 

Előzmény: Andrea 59 (22250)