BZoltan Creative Commons License 2018.02.07 0 0 65488

Igen :) én is láttam a BT levelében, ugyanaz jutott az eszembe mint amikor Octopus posztjába belenéztem.

 

A pincekönyvek meg ilyen eltűnősek.

 

Engem személy szerint, a szakmai és morális aspektuson túl a Sauska ügy azért bosszant, mert az elmúlt évek során kétszer is volt nálunk Nébih kupászkodás. Mindkét esetben hetekig guvadták a hatóság emberei az összes dokumentációnkat, pincekönyvünket. A legaprób kihágás gyanújára is komplett tételeket jegeltek és konkrétan mindkét esetben a kereskedő partnereinkkel toltak ki. A kihágás ami miatt például a 2013-as Olaszrizlingünket egy hónapra jegelték az volt, hogy a pincében ránézésre nem tudta megszámolni az ellenőr a palackokat. Mert nem rácsos, hanem lemezes ládában voltak a palackok. Azért majdnem bezárták az egész pincét, mert a 2015-ös juhfark egy olyan melléképületben volt ideiglenesen tárolva ami ugyanazon a helyrajzi számon volt mint a fő tároló. De a 2008-os Hillát majdnem visszahívták a forgalomból mert nem volt elég nagy a "Nagy-Somlói OEM" betűtípusa. Azért voltak enegdékenyek, mert a kérdéses időpontban már csak 60 palack volt forgalomban.

 

De ez nem egyedi dolog, mindenkén hasonlóan rigorózus a hatóság és a legkisebb formai hibát is valamilyen módon retorzionálják.

Szóval ez része a biznisznek...ilyenkor a "nincsen pincekönyv" az olyan kaliber mintha sika részegen, jogsi nélkül menne át valaki 170-nel lakott területen a piros lámpán.

Előzmény: barkócza (65487)