BZoltan Creative Commons License 2018.02.07 0 0 65471

Mivel itt vagyok, így nem kell  spekulálni, hogy mi is a motivációm :) elmondom én magam.

 

Aki ma Sauskát dícsér az egy szervilis seggfej. Nincsen ezen mit szépíteni, sem magyarázni.

 

Ha egy termelő lebukik és kiderül, hogy irgalmatlan mértékben csalt azt nem lehet azzal mosdatni, hogy hát ez csak a Villányi pincéje, a Tokaji az nem olyan. Ha én a 10+ helyrajzi számon levő úgy 6 pincémből további kettőt-hármat bejelentek a a hatóságoknak és az egyikben a törvényeket durván megszegve mondjuk traminit hamisítok akkor azzal csak a mi traminijeink hitelessége csorbul vagy el lesz könyvelve, hogy én egy csaló vagyok?

 

Nézd, kár ezen szépíteni.

 

Ami szomorú, az az, hogy ha erre a teljesen egyértelmű értérendszer és morális deficitre felhívom a figyelmet akkor lesz olyan ember aki az _ÉN_ személyemnek ugrik neki. Na ez viszont gáz.

 

Ugyanis, nem, nem hinném, hogy van olyan vállalható  értékrend vagy elfogadható morál ami alapján ne kellene ostoba gyökérnek hívni azt aki csalókat dícsér.

 

Segítek, ha nem sikerül a feladatot megfejteni... a blogger elmegy a rendezvényre, iszik egy finom Sauskát és _NEM_ ír róla, nem közli a címkefotót, mert azt mondja, hogy nem csinál reklámot olyan termelőnek akit a hatóságok olyan durva szabálytalanságon kaptak, hogy majd két tucat borukat vissza kellett vonni a forgalomból.

Előzmény: Hepci (65469)