portugéza Creative Commons License 2018.02.04 0 0 34951

Egyrészt a szállásadód biztosan segít, akár még el is visz vagy a szomszédja vagy a haverja (persze nem lesz ingyen). Másrészt az országban is kezdenek megjelenni a transzferszolgáltatások. Megbízhatónak tartott (kb. 48 euró / fuvar lesz):

 

https://www.montenegrotouroperator.com

 

Egyébként visszafelé valószínűleg drágább lenne a taxi is, a podgoricai taxik viszonylag olcsóak, ez a tengerparton nem jellemző. 

 

A Halo Taxi árai fuvaronként értendőek. Ez jó kérdés egyébként, mert valóban van olyan transzfer, ahol fejenként adják meg az árat (pl. ami a RyanAir-en keresztül elérhető). Érkezéskor az induló utasokat lerakó taxikat meg lehet környékezni, ahogy Stevie korábban írta itt. De az ember mindig tanul: tavaly nyáron egy részben magyar egyetemistákból álló kis csoport elgyalogolt a reptér kijáratához, és ott már olcsóbban szállt be a leintett, utasokat elszállító taxiba, a reptéri tarifánál biztosan olcsóbban (de a normál, piaci tarifánál, mint pl. a Halo Taxi árai, nem hiszem, hogy kedvezőbben.)

 

Ad absurdum ott van még a kotori helyi busz + kotori állomástól a távolsági busz Podgoricába, igaz az nem kanyarodik be a reptérig.

Előzmény: Pumpkin92 (34944)