Aszpirin Creative Commons License 2018.02.03 0 5 164480

Látszik, hogy fogalmad sincs róla, hogy működnek ezek a dolgok. A képeket Te töltötted fel, és akárki hozzáértő megnézi egy "kicsit", ugyanezeket az adatokat fogja látni róla. Mlg az is látszik benne, hogy Windows 10-es oprendszerű gépen a beépített fotószerkesztővel manipuláltad idén január 31.-én. 

Most ebbe Te futottál bele teljes mellszélességgel, mert ha nem arcoskodsz itt annyit, akkor simán elmegy mellette mindenki. De mindt mondtam, a technika sem tökéletes (pl. lehet rossz az időbeállítás a fényképezőgépeden, lehet a GPS-sel is baj - bár azt mondja 5 műhold adatai alapján állapította meg a koordinátákat - lehet hogy korábban svájban jártál és "beragadt a gépedbe", minde lehetséges), és minden kétséget el tudsz oszlatni, ha előveszed a Vacheronodat, leteszel mellé egy százast, majd előveszed a Panasonic gépedet, beállítod rajta a dátumot és az időt mára, és készítesz egy fényképet. és feltöltöd ide. A GPS-t kapcsold ki biztonsági okokból, hogy ne lássa mindenki, hogy hol tartod a több mint tízmillió forintos órádat. Gyorsabban megvan, mint itt irigységgel vádolni másokat.

Példa, ezt most csináltam bárki ellenőrizheti, bár igaz, hogy cssak tízforintost és csak egy Longinest találtam hirtelen (nem jut eszembe, hova tettem a Vacheronomat ☺☺):

Előzmény: adamocska1 (164465)