Rejtélyvadász Creative Commons License 2018.02.02 0 0 737

Ami azt illeti, ez egy nagyon komoly ajánlat. Talán, ami egy kis gondolkodásra késztet az az, hogy itt nem valami korszakalkotó felfedezésről, hanem az egodról szól. Az pedig sokszor nem áll egyenes arányban a tudással. 

 

Azt tudmi kell, hogy az új ismeretek, melyek a tudomány által kerülnek az emberek elé,  nagyon nehezen vernek gyökeret az emberek gondolkodásában. Hát még olyankor, mikor olyat bizonyít a tudomány, melyet sokáig maga is tagadott. 

 

De, a fejlődés nem áll meg, és láss “csudát”, a kvantumfizika igazolja a több ezer évvél ezelőtt már ismert dolgokat.

 

Azt pedig dőreség lenne hinni a tudomány jeles kepviseloiről, hogy csak magukat szeretnek mutogatni olyan módon, hogy csak sarlatansagukat próbálnak eladni, mint ahogyan te a vicces felajánlásodban teszed....

 

Az alább beidézett, és hasonló tapasztalatokkal, ezáltal pontosabb kutatási eredményekkel rendelkező személyek írásait jobban kedvelem, mint mikor be akarnak valamivel csapni. Persze tudom,  a viccelőDés is fontos ahhoz, hogy az embernek jobb legyen a kedély állapota ......

 

“....Dr. Eben Alexander idegsebész, aki "sorsfordító" műtétjéig igen csak szkeptikus volt. "Élményét" könyvben írta meg.

 

Mindenki túléli a fizikai test halálát - Egy szkeptikus idegsebész megdöbbentő túlvilági beszámolója:

 

"........Van egy titok, ami sokkal nagyobb, mint a politika, az egészségügyi szabadság, a tudomány, vagy akár az emberi faj egész történelme. Ezt a titkot továbbra sem ismeri el - még el is ítéli - a tudományos közösség, és mégis ez a legfontosabb titka mindennek, ami van.

 

Igen, mindennek.

 

A titok egyszerűen az, hogy mindannyian túléljük a fizikai testünk halálát. Tudatunk tovább él, és e földi álomvilágban a halálunkon túl a tudat túlmutat a fizikai valóságon, és megtapasztal egy csodálatos és erőteljes létezést, melyet emberi szavakkal leírni nem lehet.........”

Előzmény: pk1 (736)