Amida Creative Commons License 2018.01.30 0 0 174076

éppen arról van szó, hogy nincs vége, mint írtam zárt rendszer ezt már bizonyították - én is  bemutattam a tudományos tájékoztatót itt - abban az is benne van,  hogy a felismert struktúra hordozza az összehúzódás lehetőségét, azóta pedig még a gravitációs hullámokat is megfigyelték. Tehát ez is egy kör. 

A rendszerről közölt ábra az új felfogásnak megfelelően legalább is határolt. Lehetséges, hogy nem zárt??? Mi van a határon túl, ami hatna rá??? Nézd ez az utolsó lépték a leghatalamsabb és legátfogóbb, ha ez is körfolyamat akkor a Tan egyetemes érvényű.

 

Namármost meg, amiben hinni kell, vagy amiről azt mondják ebben lehet ... olyan nincs az Univerzumban. A Bibliának az első mondata ma még biztosnak és igaznak tűnik, de Teller Ede nem tudta a felvetést sem igazolni, sem cáfolni. Valószínű az egyidejűség vagy az abidharma állítása a tudat 17 pillanatáról, közelebb jár a valósághoz.  Az hogy a rendszer üres azt jelenti értelem nincs benne. Valószínűleg ez ilyen értelemben éntelen vagyis üres. Az állatvilágban - ahova tartozunk - nem létezik én-tudat vagy értelem. Az észlelés egyéb feltételei természetesen vannak, .... az vitathatlan azonban hogy az emberek többségében nem jelennek meg azok a tényezők amiktől EMBER lenne, ahogy az illik. Ez pedig az együttérzés lenne. Fűvel, fával, bogárral ... az egész testben amiben egy vagyunk.

 

Én semmiről nem akarlak meggyőzni, de nem is cserélnék veled. Számomra megnyugvás, hogy nem ettem maszlagot és az életfilozófiám alapjai világosak, általános érvényűek és az igazsághoz közelebb állnak mint bármi más. Ez elég kellemes. Próbálj megnyugodni te is, ha mostanában nem akkor majd ... csak törekedj! Megéri.