Törölt nick Creative Commons License 2018.01.23 -1 0 13021

Csak látszólag brutálisak? Az hagyján, hogy ebben a fórumban rendszeresen valóságnak próbálják feltüntetni a legbizarrabb agyszüleményeket (nádpálcás, miniszoknyás, tűsarkú cipős tanítónő és társai), de ekkora kamut leírni konkrétan felelőtlenség. Még valaki komolyan veszi, otthon kipróbálja, és csodálkozik, ha pórul jár. Gondolj azokra, akik nálad kevésbé okosak, és  mindent elhisznek. Ne feledd, hogy ebben az országban már indítottak adománygyűjtést Isaura felszabadítására, és foglalkoztak az öngyilkosság gondolatával Bobby Ewing halála miatt.

Oké, mindannyian tudjuk, hogy ezt a játékot csak álmodtad.

Vagy tévedtem? Nem csak hősködsz? Akkor rajta, látogass meg, feküdj a deresemre, mivel szerinted hason fekve kevésbé érzékeny az a bizonyos testrész, sőt hagyj rajta két réteg ruhát (nadrág és alsónadrág), azután nem ötvenet kapsz, csak tízet egy egészen szerény, alig egy centi vastag, pingpongütő méretű falapáttal. Nyugodtan nyöghetsz, vastagok a falak. A szolgáltatás ingyenes.

Mielőtt arra hivatkoznál, hogy férfitól nem akarsz (gyengébbek kedvéért lefordítom: nem mersz) kikapni, szívesen megkérdezem hasonló érdeklődésű hölgyismerősömet, vállalja-e ingyen a tesztelésedet. Ha minden kötél szakad, és nem szégyelled elfogadni, befizetlek hozzá. Komolyan, egy teljes órára. Csak vigyázz, mert ő is érti a dolgát, akkorákat tud ütni, hogy szikrázik a szemed. Garantáltan nem fogod azt kiabálni, hogy erősebben. Ha egy hét elteltével nem észlelsz látható nyomot azon a nagy érintkezési felületen, követeld vissza a látszerésztől a szemüveg árát, de ebben már nem tudok segíteni.

Ha mégis csupaszon kívánsz ötvenet, ráadásul derékszögben bedöntve, csak egy szavadba kerül. Van ugyanolyan lapátom is, mint a kelet-ázsiai filmeken. Na jó, túloztam, az enyémnek csak egyméteres a nyele, de azért elsőre talán megteszi. Jut eszembe, jégkorong ütőm is van. Meg baseball. Meg krikett!!! (Sajnos egy kicsit elrepedt.) És ez mind igaz.

Előzmény: Törölt nick (13020)