Eleni1969 Creative Commons License 2018.01.22 0 0 4454

Sziasztok!

Tavaly októberben voltunk Djerbán a Golf Beach Hotelben. Néhány tapasztalatomat szeretném leirni, hátha segíthetek ezzel valakinek, hiszen én is sokat vadásztam előtte infóra.

Október második felében az időjárás csodás volt, kb. 30-32 fokos meleggel. Egyszer volt egy kis eső, ami kb. 5 percig tartott, utána ismét hőség. Klima ebben az időben már nincs a szállodában, mert ez nekik már nem meleg.

A tenger simán fürödhető volt, pedig én nem szeretem a hideg vizet. (A medence jéghideg!) Gyönyörű, szinte fehér homokos a part, minden reggel takarították. Alga volt, de található "mentes övezet is. A szállótól balra kb. 400 m-re csodahelyet találtunk. Programok mindennap (egész nap) voltak, az ellátás kifogástalan. Az ételek változatosak, sosem ettük ugyanazt. Az az egy dolog nem tetszett, hogy az italokat műanyag pohárban adták a büfében, de kis borravaló után előkerült az üveg is. :) Innen kb. 2 kilóméterre van a Blue Laguna, ami egy csoda. Taxival mentünk, ami kb. 1 euró volt. Először féltünk kimozdulni a szállóból, de semmi gond nem volt. Szintén taxival mentünk el Midoun városába is a piacra (kb. 3 euró). Mindenhol szemét és piszok van, de ha ez nem zavar, akkor semmi baj. Nem kellett félnünk.  A városban is sok turista volt. Alkudni tényleg pofátlanul kell :) 

Tanácsként csak annyit mondhatok, hogy nagyon nézzétek meg az adott szálloda partját, mert az igen különböző. Láttunk gyönyörű szállót, katasztrófális parttal. Ha ott szembesül vele az ember, igen elronthatja az egész nyaralást. Ez évben is ide térünk vissza, csodálatos nyaralás volt. Ha segithetek valamiben, írj!! Mindenkinek jó nyaralást kívánok!