nistelrooij Creative Commons License 2018.01.20 -1 2 121247

"Csak arra celoztam, meg ha 180 lenne is, annak orulni kene MU szurkolokent, hogy ezt megengedhetitek es meg is terulhet."

 

Én napok óta örülök, sikerül egy ilyen igazolást megcsinálni januárban, ráadásul úgy nemrég még kész tény volt a városi riválisnál folytatja. Ráadásul úgy januárt egy gyenge Moura pletykával kezdtük aki csak perceket játszott. Ráadásul úgy a sajnos létező Mkhitaryan problémánkat is megoldjuk. (Ha ki is virágzik Londonban akkor sem nagy veszély ránk az Arsenal.) Ráadásul játszhat a BL-ben is. Naná örülök.

A mennyi az annyi Sanchez esetében később kiderül, a lényeg mindenképpen jó üzlet amikor ilyen Dembele és Van Dijk összegek repkednek és mint mondtam a klub szempontjából a lényeg fizetés-bevétel arány.

 

A médiáról (és ellendrukkerekről) annyit Balague, Carragher, Keown, Souness stb. adag baromságra jutott egy-két józan cikk az ügyben. Kicsit érdekes amikor ugyanaz a Telegraph újságíró Moratára a bargain szót használja, Sanchez-United meg huge deal és sarkítva mintha egy 30 múlt játékos menne egy falusi csapatba. Mondom nyugodtan nézhetsz paranoiásnak, én csak a több éves tapasztalataim írom, a United egy mágnes a médiának és érdekeltek a clickbait fogalmazásban. Más üzleteknél initial fee módon fogalmaznak, Unitednél Martial, Pogba, Lukaku most Sanchez mindennel az égvilágon. Nyáron is nálunk Lukaku kimaxolva a Keane, Drinkwater záradék és Rooney elfelejtve. Kicsit érdekes mikor be akarják mesélni sajnálni kéne szegény olajklub City-t, hogy elvitték előlük a zsákmányt. Szegény Sanchez, rémes lesz neki 7-es mezben Old Traffordon játszani Mourinho irányítása alatt, szörnyű... A City majd igazol másik 3 focistát a nyáron, nem kell őket sajnálni. Elég beszédes szerintem amikor már Klopp és Wenger győzködik a firkászokat röhej a felvetés csak anyagi okokból választja egy játékos a Manchester Unitedet. (only reason, mercenary nagyon erős állítások hangzottak el) Én Mourinho helyében a "Pep or money" faszság miatt Balague-t úgy leoltanám a következő Sky interjúban...

Miért van a londoni lapoknál/drukkereknél az amikor a Chelsea megveszi Torres-t a Pooltól akkor az ambíció a sikerre, amikor a United Van Persie-t akkor ő hálátlan zsoldos? Miért van szinte csalódnak minden nyáron már hány éve a nehéz időkben is meg tudtuk tartani De Geát? Miért állt "csőd szélén" a United Glazerék miatt a tények ellenére miért kajálták a hülyeségeket éveken át, tudod mennyi ferdítés volt a klub pénzügyeiről? Miért van az amikor nálunk akad egy flop akkor középkort kiáltanak mert nincs sportigazgatónk, amikor máshol a sportigazgató háromszor annyi flopot hoz össze arról hallgatnak? Miért van ajnározva a City utánpótlása évek óta csak azért mert FFP miatt felhúztak egy 7 ezres edzőpályát, közben sajátnevelés olyan mint a csokin a címke nyomokban mogyorót tartalmaz? Miért van az amikor a Pool igazol egy játékost, akkor kihívás és romantika, Anfield, Klopp atomfoci, amikor a United igazol egyet akkor zsoldos a játékostemetőbe bukott Mourinhohoz? /s

 

És ezek ám a szurkolókhoz is átgyűrűznek lásd sarkítva Sanchez hirtelen már kiégett 30 éves, Mkhitaryan pedig csúcsra viszi az Arsenalt dumák, nálunk meg Martial tönkretéve állítólag. A következő szezon témáját is ugye tudjuk régóta: 3. év na akkor esik szét Mourinho.

Előzmény: Törölt nick (121237)