Elminster Aumar Creative Commons License 2018.01.20 0 3 263701

"De a levezetett folyamat természetesen nem az evolúció kapcsán alapismeret, csupán a variábilis-adaptív-szelektív túlélés ("vadszetú") kapcsán..."

 

Egy. A biológiatudományban nincs olyan terminus technicus, hogy "variábilis-adaptív-szelektív túlélés", ezt csak te találtad ki önkényesen magadnak. Mondom: te valami hülyeséggel vitatkozol és cáfolgatod, mert ami hülyeséget te "evolúciónak" tartasz, annak semmi köze a biológiatudomány valódi evolúcióelméletéhez.

 

Kettő. Ha viszont megpróbálja az ember végiggondolni, hogy mit értesz "variábilis-adaptív-szelektív túlélés" alatt, akkor arra kell rádöbbennie, hogy b@zmeg, EZ a biológiatudomány szerinti evolúcióelmélet a maga tisztaságában, ahogy azt Darwin és Wallace leírta! Te viszont olyan hülye vagy a témához, hogy ezt a dolgot különválasztva nem tekinted evolúciónak. Ennyire nem értesz a témához, de van képed "cáfolgatni". Persze úgy könnyű valamit "cáfolgatni", ha az összes tudásod a dologról felfér egy rizsszemre, és még marad is hely egy szép miniatűr illusztrációnak is...

Előzmény: Makroevocáf (263700)