nickback38 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 164245

"Ez nem ennyire egyszerű. Pont úgy, ahogy nem igaz az "autószerelő = autószerelő", avagy "orvos = orvos" képlet, úgy ez nem igaz semmilyen más szakmára/hivatásra sem."

 

Valóban nem, de megvalósítás értelemszerűen nem úgy történne meg, hogy "egymásra találás"-vállveregetés-szerződés. A puding próbája itt is az evés.

 

"A jó szakemberek nem morzsolódnak le - a rosszakkal meg nem tud más sem mit kezdeni..."

 

Miért ne morzsolódnának le? Elég jó orvosok, autóbuszvezetők, esztergályosok stb. morzsolódtak le és dolgoznak most külföldön. Egy órás nem tud befolyással lenni arra, hogy olyanok esnek-e be hozzá, akik csak x HUF-t hajlandóak fizetni ugyanazért, amiért a máshová beesők meg akár 2-3x-et is...

 

"És sajnos az sem igaz, hogy "akkor árat kell emelni" - nem működik ez sem olyan jól,..."

 

Egyetértünk, ezzel kezdtem, viszont az is tudja rombolni az üzletet, ha még csak nem is az a válasz, hogy előjegyzésbe tudjuk venni 8 hónappal későbbre, hanem az, hogy menjen amerre lát, van elég meló.
Vmilyen szinten mindegy, hogy az árakkal űzik el a kuncsaftot, vagy érdektelenséggel...

 

"...aki egyszerűen nem hajlandó bevinni a Rolexét meg Vacheronját egy nem csilivili, nem drága helyen lévő..."

 

A Hantos féle firma azért szvsz hazai viszonylatban tud megfelelő mennyiségű bizalamat ébreszteni - azokban legalább is, akik nem a "kellemetlen emberek" kategóriájába tartoznak, de nekik szokott lenni

pénzük a márkaszervizre, akár külföldire is.

Előzmény: APT (164244)