agymosott09 Creative Commons License 2018.01.18 0 0 159684

az a baj amúgy, hogy teljesen mindegy, kit igazolunk és hova, egy olyan csapat, ahol schmelzinho nem hogy stabil kezdő, de kapitány is, ott sok jó nem várható.

 

ez is csak ELMÉLET, de azért tuchelt eléggé erősen fúrta, aztán auba már 6 éve folyamatosan ilyen hülyegyerek, hummels kapitánysága alatt mégsem voltak problémái a csapattal, sőt, együtt hülyéskedtek. most meg hirtelen lettek. lehet elszállt magától, de az biztos, hogy a társai is megváltoztak. és schmelzer volt az, aki folyamatosan ezt nyomatta a médiában. szóval nekem fura, hogy így, anélkül, hogy magasabb fizus új ajánlatot kapott volna, lépni akar, gyakorlatilag menekülni, ez arra utal, hogy nem érzi jól magát itt. lehet, a familiának nem elég puccos a ruhr-vidék, de az is lehet, hogy egyszerűen nincs meg az a közeg, amiben jól érzi magát. az biztos, hogy schmelzinho tuchelt alaposan megfúrta, még ha erre volt is oka, de nem volt igazán szép, ahogy csinálta. akkor kezdte ütni a médiában, amikor már tudta, hogy repülni fog. szóval nem egy szimpatikus karakter, és a futballképességeit meg mindannyian ismerjük. a kiszelektálására meg 0.0% esély van. szóval jó csapat itt egyhamar nem lesz. ahogy hummels lelépése óta nincs is, csak egy baszomnagy kader van, amiből különböző képességű edzők próbálnak kihozni valamit.

 

vezéregyéniségeket pedig nehéz igazolni, ahhoz azoknak be kell illeszkedni és gyökeret kell vetni. és az sem árt, ha az illető német. és egy bizonyos karakter is kell hozzá. reus nem fogja schmelzert visszaváltani, mert két hónapig fogja bírni sérülés nélkül, másrészt meg nem az a parancsolgatós típus. ki más lenne az? sahin a kispadról? götzinho? hosszabb távon, talán. dehát ő sem az igazi, ezt is mind tudjuk. weiglt lehetne felépíteni, de még taknyos ehhez egyrészt, másrészt lassan illene formába jönnie. (igaz, ez schmelzinhonál nem volt akadály). tah és akanji lehet jók lesznek, de egyik sem lesz új hummels, max. tah lesz az technikailag, de emberileg nem hiszem. és ehhez először le kell igazolni, amihez még más kluboknak is lesz hozzászólása, ha a leverkusen az AK miatt nem is tud ellenkezni.