Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 0 0 4342

Szia,

 

Hát igen, várható volt, hogy az éjszaka lesz a nehéz része a műveletnek, majdnem mindenkinél így van. Te ráadásul eleve alvásproblémára kezdted szedni, pluszban az esti 1mg nem kevés.

 

És ilyenkor jön az ördögi kör, mert ha nem alszol jól, akkor a következő napod is rosszabb, ha pedig napokig nem tudsz normálisan aludni, akkor pokolok a nappalok, máris ott van ismét a szorongás, testi tünetek, minden.

 

Sajnos rossz ötlet volt az esti 1mg-ot elfelezni, és délután bevenni két részletben. Én azt mondom, hogy térj vissza ahhoz, hogy az 1mg-ot egyben, közvetlenül befekvés előtt szedd be. Ez mindjárt helyre is rázza a dolgokat, aztán pár nap szedés után ezt kezd csökkenteni nyolcaddal. És fogadd el, hogy TALÁN lassabban kell ezzel haladnod, tehát akár 2 hétig is 7/8, és csak utána az újabb csökkentés. Viszont ha eléred a 0.75-öt (márpedig el fogod érni), akkor az már egy olyan kézzelfogható siker lesz, ami erőt ad a továbbiakra.

 

(megj: ha már eljutsz addig, hogy napközben nem kell semmi, és estére marad egy 0-25-0.5 közötti mennyiség, és ezzel jól vagy, nincs reflux, rendesen alszol, nincs szorongás, akkor ott lehet pihenni, és akár egy ideig "elfogadni" kompromisszumnak. Ez már kis mennyiség, ahol van értelme arra gondolni, hogy többet használ, mint amit árt. És ha semmiképpen nem szeretnél gyógyszert, akkor később elhagyható. De ez csak magánvélemény, ha mindenképpen gyógyszer mentesen szeretnél élni, akkor vedd úgy, hogy le sem írtam :), csak ugye ha masszívan fennáll (ne legyen igy!) az alvásprobléma, akkor jobb minimál gyógyszerrel jól lenni, mint gyógyszer nélkül szenvedni a 30 napból 25-öt.)

Előzmény: Törölt nick (4340)