kellyboy2006 Creative Commons License 2018.01.17 0 0 62629

"Azért megnézném, ha az eddig írásaid mellé azt írtad volna ki, hogy benne vagy MLM-ben is, vagy támogatod, hogy milyen ívet kaptál volna párizstól és macskától azért is, hogy előadod a csúcs vállalkozót, aki az évi kettő új miatt lassan azt se fogja tudni, hogy mennyi üzlete is van :) "

 

10-es nagyságrendű mlm tapasztalatokról írtam már eddig.... Lehet ez elkerülte a figyelmed.

Amway, Ökonet, Organic Mission, Flp, Brókernet, OVB, Ausante, stb.

 

Amwaybe voltam pár napig benne :-)

 

Mind tapasztalat volt arra, hogy miért ne... Az idő meg igazolta is ezeket, hogy nem kell éveket várni arra, hogy vállalkozást érje meg rá kiváltani. Igaz 2013-ban még épp munkanélküliként írtam ide :-)) Azt akkor sem értette, se ólomlábú banki idegenvezető, sem k. géza, hogy miért. Sanyóc, meg végé, meg gombatermesztésből hitte hogy élek, pedig az csak a K+F-nek egy része volt a jelenleginek.

 

Nem dicsekedni járok ide, csak épp pont azt a sületlenséget, amit összehordanak itt az alkalmazott vs vállalkozó, meg a helyi vállalkozás, kontra internetes webáruház ( közben meg nem is vállalkozók, így webáruházat sem üzemeltethetnének pl. ) vitatni, hogy mennyire nincs realitás alapja.

 

Én a kiszámíthatóság híve vagyok, meg a reális üzleti tervezésé nem a mendemondáké, így azért nyomon tudom követni, hogy mikor hol és mit mikor nyitok legközelebb. Idén sem lesz másképp jövő hónaptól ;-) ( ahogy utaltam erre  tavaly ilyenkor is, amit azóta már megnyitottam évközben és valóban sok külföldi jött be azóta is, holland, francia, indonéz, német, mexikói, tunéziai, egyiptomi, osztrák tehát kiterjedt nemzetközi fogyasztói hálózatom van :-))  http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=142954804&t=9123617 )

 

Ha meg elfeledném, ránézek a hivatalos és nyilvános  nyilvántartásra, ott úgyis fel van tüntetve a székhely meg az összes telephely is,  ( https://www.nyilvantarto.hu/evny-lekerdezo/ ) ha már költséget számolok el rájuk. Bár magyarázhatom én ezt, ha maga a vállalkozás fogalma és mikéntje sem tiszta az mlmeseknél sok esetben.

 

Ehhez pedig, ha elég innovatív vagy, nem kell mindig újabb és újabb cégbe belépned, hanem éveken át is tudsz működni stabilan, ahogy most a legutóbbi pályázatban írták, nagy növekedési potenciállal is akár. Csak ez pont nem arról a fajta másolódásról szól, amit az mlm hirdet, mint siker útja (aztán az eredményességén meg is látszódik ). Miközben kb ugyanott, ugyanazokkal a mantrákkal szórják kényszeresen az igét adott esetben mr autóvásárlás, meg sportbolt után kutyás fórumon is, és nyomják a bullshitet az egy helyben toporgó játékpénzesek.

 

 

"Azért megnézném, ha az eddig írásaid mellé azt írtad volna ki, hogy benne vagy MLM-ben is, vagy támogatod,"

 

Miért nem azt mondod, hogy tisztán mlmből??? :-))

 

Főállásban, vagy egy szem tevékenységi körben mlmből már ennyire irreális lenne elérni egy egyéni vállalkozás szintjét? :-) Jó, tudjuk gingergirl esete is más, hiszen neki 5 év kellett ahhoz, hogy minden tevékenységi köre együtt megérje a vállalkozói kiváltását. de pont erről beszélünk.. Hogy mennyire kis hatékonyságú "üzlet" ez, kb az egyszámlás kényszervállalkozók szintje, vagy az alatti... Közben meg párhuzamba állítják az alkalmazotti státusszal, teljesen értelmetlenül.

Előzmény: Rainmanus (62626)