zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317405

Miközben teljesen világos hogy a nem menekült de bevándorló a szocrendszerre utazók semmi esetre sem fognak kelet Eu ba megjelenni! 

 

Szerintem egy ideje már a nyugatiba se nagyon, tavaly Ausztria is csak 21 000-t tudott befogadni mert csak anyian kérelmezték, 35 000 volt a limit a kormány határozatuk szerint.

Egyedül Franciaországban ért el rekordot a befogadást kérők száma. Szerintem a közel kelet szívja el, de nem tudom, valami okból nagyon lelassult.

 

Kinevetteted magad. A tény az hogy 8. éve dolgozom a  Beck & Pollitzer Germany GmbH-nak. Folyamatosan 8-15 fős jellemzően kelet európaiak alkotta brigádban. Folyamatosan próbálnak beilleszteni arabokat, feketéket. 1 példa nem volt rá hogy megmaradt volna.

 

Ez hülyeség, pontosan azt kell megakadályozni, hogy beilleszkedjenek, mert akkor terroristák, pszichopaták lesznek belőlük jó esetben csak valami football hulligán társaságba integrálódik a 2. generációjuk. Aggasztó itt is ahogy felgyorsul a cigányok integrációja, hajléktalan sose volt de újabban látok. Ide ne integrálódjon már senki. Így okés, ahogy öregedik a népesség, ez a biztonság alapja, öregek otthona nem radikalizálódik, de ha fiatalokkal frissíted az egy rémálomba vezet.

Erről szól egy scifi az 1960 as évekből, nem emlékszem az íróra, a címe Szürkeszakál. Atomháború sterilizálja az embereket, gyerekek nem születnek, a jólétben exitáló társadalmat mutatja be. De a végén megjelenik egy kis fény, nem tudják honnan gyerekek jelennek meg az erdőkben, de nem állnak szóba, nem érdekli őket a rogyadozó városok matuzsálem világa. Ez egy igen jó jövő látomása volt a szerzőnek most látjuk.

Előzmény: Silver smog (317385)