Törölt nick Creative Commons License 2018.01.16 0 0 103836

Nem kelek, dehogy kelek.

De kár tagadni, hogy ezek az IGAZI színészek se játszottak sokkal jobban, mint a BK amatőrjei.

Pontosabban másképp játszottak szarul, de attól még ritka itt is AZ alakítás. Még a minimális szinten sincs sokszor. És nem csak arról beszélek, hogy mondjuk, ha Raksányi tkp ömagát játszhatja, akkor hogy kérhetek rajta számon bármit.

Hiszen színészkedni nyilván tudnak, csak épp a rendezői vezetés hiányában leggyakrabban valamit lenyomnak, rutinból, oda se figyelnek, hogy kit is játszanak éppen.

Ebből a szempontból ez még valahol rosszabb is, igénytelenebb, mint a BK amatőrjei, mert azok annyit tudnak, sőt, tkp. lehet, hogy a maximumot adják ki magukból, itt meg annyira se futotta, hogy a népszerű művész alibizésére azt mondja a Mesti, hogy ácsi, újra, kedves Bélám, nem a megszokott sablonodat nyomd itt nekem, tudsz Te jobban részeged/féltékeny/ijedt/szerelmes szerepet játszani....

De tényleg.

A Szomszédokban sem Sümi a legrosszabb, a kezdetben egetverő szövegmondásával, hanem mondjuk Mágen, Koltai részeg alakítása. MOndjuk Komlósra, Zenthére nem lehet panasz, de rutinból nyomták ők is, semmi odafigyelés, sika, kasza, léc.

Előzmény: bendeguz90 (103824)