Ronin1982 Creative Commons License 2018.01.16 0 0 1911

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!

 

Én a női problémák leküzdésében tudok segíteni. Mégpedig a következő módokon.

1.) Hogyha nincs kivel megosztanod örömöd-bánatod vagy csak valakinek kiöntenéd a lelked, akkor én jó hallgatóság vagyok. Az élettapasztalatom, a jó életgondolkodásom miatt meglehet, hogy még jó tanácsokat is tudok adni különböző élethelyzeteidre. Hogyha önértékelési problémákkal küzdesz azt is segítek leküzdeni. Mindent megteszek azért, hogy újra igazi nőnek érezhesd magad. Emellett olcsóbb vagyok mint bármelyik agyturkász, és lazábban kötetlenebbül beszélgethetsz velem.

2.) Hogyha nem vagy megelégedve az alakoddal, mert fogynod kellene, de nem tudod mihez kezdj vele. Nem szívesen edzel mások előtt egy zsúfolt konditeremben, vagy nem is tudod az egészet hogyan kezd el. Akkor vedd fel velem a kapcsolatot! Egyedi jól bevált személyre szabott edzés tervel étkezési renddel hozzá tudlak segíteni a sikeres átalakuláshoz. Referencia munkámról email-ben képet is tudok mutatni.

3.) Hogyha szeretnél egy kicsit kilazulni, relaxálni, stresszmentesíteni. Esetleg testi lelki fájdalmakat eltüntetni. Ajánlom magam mint okleveles masszőr. A masszázsom a testre is lélekre is kihat egyaránt. Meleg olajjal lágy zenével könnyítem meg az ellazulás pillanatait. Lehetőség van lágyabb erősebb, masszázs fajtákra.

4.) Nyitott vagyok saját elképzeléseitek kérésetek alapján is segíteni. Bármi olyan dolgokban amik számomra nem lehetetlenek.

A három dolog közül bármelyikre jelentkezel 60perc 4000ft, 90perc 6000ft. Egyedi elképzelések kérések árai megbeszélés alapját képzik.