Dooodi Creative Commons License 2018.01.16 0 0 48216

Nem a csatlakozóban van a poén, minden gyártó más saját interface-t használ az az igazán drága. Nem tudom, hány lótól használható, mercury yamaha honda 50 lótól biztosan.
Nem tudjuk, hogy az első húsz órában, hogy használta a motort, csak a 20 óra végén, mindig csak a teljes üzemidő fordulatszámait látjuk. A szervizben ezeket nem annyira hibakód olvasására, mint élő szenzoradatok vizsgálatára használjuk. A fiú elmondása szerint hibakód alapján még egyetlen hibát sem sikerült(mercury, mercruiser) motoroknál kiszűrni. Pl most az utolsó alkalommal egy rendőrhajó 6,2-es motorja letitott rendellenes motorolajszint miatt. Az olaj sok volt, a belefolyó benzintől, ami a hideg hengerfalon lecsurgott. Megkavicsozták a hajó hűtőrendszerét, és egy kavics fennakasztotta a termosztátot. A hideg motor egyébként is dúsabb üzemanyagot kapott, hamar meglett a baj. Hibakód ???? 
Mercurynak van egy Vesselview nevű kütyüje ami bluetoothon ad élő alapadatokat, hibakódokat, szervizintervallum figyelmeztetést.....(nem óccsó) 

Előzmény: BúvárKund (48200)