Petra1993 Creative Commons License 2018.01.16 0 1 3305

Nekem teljesen olyan érzésem van, mintha ez a Lukács saját propagandája lenne, amit olyan marketinges írt, aki nem igazán szaunás.... már maga szóhasználat.....

 

"Nudista aspektus"? Nooormááális???!! A szaunában lepedőbe tekerve kell lenni??? Ez a VILÁG RÖHEJE! A "kiváló" szaunamesterek a vendégek teste helyett a lepedőt legyezik? A "kiváló" szaunamesterek miért nem szóltak, hogy ez marhaság?

 

"Nudista aspektus"-ról csak olyan beszélhet szauna ügyben, aki nem ért hozzá. A szauna, az ilyen programokon a medencék nem azért szoktak ruhátlanul működni, mert "nudisták" vannak, hanem mert ez így helyes.  Az hogy ruhát kell venni a medencéhez, az szerintem nagyon nagy visszalépés, az meg hogy betekerve kell ülni a szaunában, egyenesen ellentmond minden profi szaunás dolognak.

 

Nekem vendégként nagyon más volt az élmény. Például a "kiváló" felöntéseket amatőr szaunamesterek tarják, mondjuk a régi szaunapartyn is egy-két normális mester volt csak az igaz. A lukács  pici szaunáiba azért elmegy, OK, de hogy kiváló..... hát aki már látott jót (Debrecen, Magyarhertelend, V8 pl) az azért ezt nem fogja megenni.

 

A szaunapartival voltak szakmai gondok, ez teljesen igaz. De azt legalább olyanok csinálták, akik némileg értettek a szaunához. Ez a mostani rendezés még ahhoz képest is jelentős visszalépés - fogalmuk sincs arról, hogy miről szól ez a dolog. Pedig azért, ha legalább egy olyan szaunamester van aki végzett valami képzést, megmondhatná nekik, vagy hallgathatnának rá....

 

 

 

 

Előzmény: Thomas Konroy (3303)