sylvanus67 Creative Commons License 2018.01.16 0 0 82990

 

Ezek szerint használat közben nincs töltve és a szekrényben tárolva sincs töltve.... ez vagy valami csoda-laptop, vagy olyan alapvető információkat titkolsz előlünk, amelyek feltétlenül szükségesek lennének ahhoz, hogy segíthessünk.

 

Leírtam, hogy heti egy órát üzemel: minek töltsem mindig, ha kibír nyáron 6-8 órát, télen meg legalább kettőt.

 

Sajnos rendszeresen bukkannak fel itt a fórumban olyan segítségkérők, akik sokkal okosabbnak hiszik magukat a szakembereknél, ezért nem a tényleges problémát árulja el, hanem annak egy, az ő laikus elméje által megszűrt töredékét, majd utólag, ment közben csepegtetnek újabb és újabb információkat, ezzel a segítségnyújtókat többször is az egész megoldás újratervezésére kényszerítve (ingyen van, neki nem fáj, hogy folyamatos újratervezéssel szívat mindenkit).

Aztán egyszer csak el van küldve a fenébe (szórakozzon másokkal) erre jól megsértődik, hogy ő nem is nézett hülyének senkit.

 

/Mire vagy még kíváncsi:-) /

 

Kicsit el vagy tévedve (mint mindig):

 

Leírtam mindent a használat nem bonyolultabb ennél, többet szerintem felesleges, van megoldásom is problémára (bár lehet, hogy kicsit vad) csak nem írtam még le, hogy ne befolyásoljak senkit, de mindjárt leírom.

 

 

 

Tehát összefoglalva:

 

 

- heti egy órás használat, hét közben nincs töltés

- hét közben el van zárva lopás megakadályozása miatt

- ha kezd lemerülni, akkor a heti egy órás használat alatt/közben töltés is van egyben

 

Tehát a tényleges probléma (lehet csak az enyém), az aksi hidegtől való féltése.

 

De ha azt mondjátok a folyamatos töltés nem árt neki és ne adj isten még melegszik is az akksi, akkor ez lesz a megoldás.

 

 

 

Előzmény: Mekk Elek ezermester (82984)