Jahno Creative Commons License 2018.01.15 0 0 82968

Jahh, mint a vállalkozs ismeretes Arubás Dani, hogy Ő tudja előre melyik cég lesz a csaló és olyannal még szóba sem állt. Mondom akkor keziccsókolom, notebook.hu? Egy kevés pénzem abban is maradt, HPOutletestől, mindenestől. De lehet igaz sem volt. Aztán pár hét múlva szlovák importos szakértős ügyvédet keresett, aki behajtásokkal jól áll. Mondtam is, hogy ahamm :-D De minden IS átment a kezemen, ki gondolná, hogy egy kb. nevenincs M2 Data Kft mennyi mindenben volt idehaza. Vagy az Opel Pálfy és klónjai ott Veszprém környékén és szerintem reggelig írhatnám a listát, hogy kibe futottam bele informatika ésvagy építőipar területén. Bár ezek semmiképpen nem jönnek sem a papírokhoz, sem a képzésekhez, 1-2 emberes stróman cégek voltak aztán átbasztak mindenkit akit csak lehetett.

 

Amúgy összes hozzászólásából süt az ilyen elborult baromság, hogy jajj kicsinálják a kisembert, a köcsög vállalkozó, magyarhonban nem lehet rendesen dolgozni, munkaügy, háttérhatalom, mint egy szektás kemtréles hívős.

 

Ez azért egy francia céghez kimenetel kapcsán nem éppen így szokott játszódni. Ott teljesen más sztorijaim vannak, kaptam sofőrt aki melóba vitt, hozott, de egy szendvicset már nem fizettek ki :-D Bográcsoztam is hirtelen felindulásból az irodában, az kurvaélet, mert valamitől működni kell. Ha az alkalmazottit nézem.

 

Maszekben szerintem én állok a  legjobban, mindig bele bírtam nyúlni a jóba :-D Rakjunk össze gyártósort? Okés. Jajj, a telepre nem lehet bevinni szerszámot és informatikai eszközt. Összeraktuk, másnap délután garis hiba, mire leértünk arra a gyártósor szétkapva a terem másik sarkában, mert valakinek utolsó pillanatban ötlete támadt, átrajzolta, szétvertek minden. Nahh, az is elvileg értelmes cég, de pont megúszta, hogy fizessen. Nem is vállalok már semmit, ha kicsit előszűrök és mást ráuszítok én meg kocsmába járok, az egy fokkal értelmesebb, mint rohangálni, felmérni, 10 órákat tárgyalni a lófaszért. Ebben azért kicsit igaza van.

Előzmény: tfe_tng (82965)