.ETNA. Creative Commons License 2018.01.15 0 0 4933

Igen, sajnos ennek már annyi, pedig a férjem tinédzser korában, tényleg súlyemelő volt (ifi csapatban) és már akkor "megtanította", hogy hogyan kell szakszerűen súlyt emelnem, amikor még a fiunk volt kicsi:-) Amikor Édesapám elesett (gyakorlatilag fenékre ült a kád elé, miután lecsúszott a kád széléről), akkor viszont ezt teljesen elfelejtettem, olyan hirtelen történt  ... na és ránézésre a Drágám olyan kis "pehelysúlyúnak" tűnt, de bizony megmozdítani sem tudtam, nem is értettem :-)

 

Csinálok felüléseket, szeretek gyalogolni (futni nem) és hát a bébi mellett is sokat rohangálok, hajlongok, ilyenkor nem okoz gondot, a kiságyába is beteszem, kiveszem, nincs fájdalom (pedig neki is a lenti állásban van már az ágyikója), inkább akkor gond, ha huzamosabb ideig kell a hajlított pozíciót tartanom és utána ki kell egyenesedni, tipikusan a hajmosás .... ne tudd meg, hogy milyen nehezen veszem rá magam, a végén még rá fogok szokni a fodrászra :-)

 

Terápiákat, masszőrt ilyesmi még nem próbáltam ... nem is igazán néztem még utána, de talán jó ötlet ... a súlyosbodás megelőzése érdekében, mert ugye nagyiként van még bőven tennivalóm .... majd a koripályán, vagy szánkóhúzás terén stb., muszáj felkészülni (egyébként első unoka, de ezt - gondolom - kitaláltad) :-)

Előzmény: gombóc63 (4931)