Lacoste40 Creative Commons License 2018.01.14 0 1 5672

1.Alax topiktarsunk.Bar nem tudom,hogy O vallal-e repteri transzfert,mert sosem emlitette.

2.https://happyshuttlecancun.com/

3.ADO bus.Ez akar meg a shuttle szolgaltatasoknal is gyorsabb lehet.

Megy PDC-be is minden FÉL órában.Csak PDC belvarosaban all meg.Onnan Pedig taxival(tele van)a hotelig.184 peso/fo.Ha mar 3-an vagytok,akkor a shuttle sem dragabb.

 

UBERT NE HASZNALJATOK MEXICOBAN!! NEM nezik jo szemmel,s ezt kulonbozo modon a tudtukra is adjak az utasoknak..Rengeteg ember el a taxizasbol(nem tul jol),nem orulnek,ha meg ezt is elveszik Toluk.Ha 'csak'verbalisan tamadnak,szerencsed van.

 

Sokszor voltam sokfelekeppen.Taxi lenne a legjobb a reoterrol,de az ottaniak nagyon lehuzosak  fix áraktól fuggetlenul.Ha erdekel ez az opcio,megnezem Neked,hogy mennyibe kerult a Repterrol.Most decemberben Playa Del Carmenbol mentunk a Repterre.600 pesoban megegyeztunk,ami NAGYON OLCSÓ ÁR!Berakom ide a taxi árakat Playa Del Carmenbol.

A Shuttle service-ek egy táblával várnak a neveddel.De az oszzekoto.Neki meg hivnia kell a 'sofort'.Volt,hogy 2 órát vártunk!!!!Annyi ido alatt az ADO busszal mar Tulumban furodhettunk volna akár😀A https://happyshuttlecancun.com/ -val sosem volt gond,ezert tudom Oket ajanlani.Keri a flight numbert,s figyelik mikor erkezel be,s mikor várhato,hogy kijottok a Terminalbol.De itt is a privat a jobb  opcio,nem kell masra várni.

DE HA RÁM HALLGATSZ:

Kijossz a Terminalbol,s odasetaltok az ADO buszhoz,felszálltok,s egy ora alatt PDC-ben vagytok.Onnan pedig bepattantok egy taxiba,s mar a HotBel is vagytok!Eskuszom,hogy ez a leggyorsabb.

Előzmény: Ádám8608 (5669)