zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.14 0 0 317152


A sztalini, rákosista rezsimek, alapvető tulajdonsága, hirdetett, dicsőített eszköze volt az erőszak, a tömegek nincstelenné tétele, a kisemberek, szerencsétlen parasztok millióinak megfosztása a megélhetésüktől, földjük, terményeik elkobzása nemzeti szinten.

 

Vissza kellett volna térni talán a 19 századba a feudalizmushoz? Tudsz példát ahol nem így csinálták? Nem tudsz. Na azért! )-:

 


Ezek vérgőzös diktatúrák, a Te kezed is véres, mert az övéket szorongatod, önként vállalsz bűnrészességet a bűneikben. Nem vélemény amit hangoztatsz, hanem történelemhamisítás, a gyilkosok kimosdatása a bűneikből.

 

 

Érték ítéleteket kerülök, csak tényszerűen megállapítom amit amúgy mindenki te is tudsz, hogy ez ilyen, a jó vagy nem jó elválasztásához én kevés vagyok. Itt legalább éhen nem halt senki mint ahol tőkések bonyolították le ezeket az évtizedeket. Persze volt ahol igen, kommunista vezetés alatt is az se vitás.

Abban ott tér el a véleményünk, hogy a zöldkomcsi nem nézi a naptárat, 50 év ide oda nem számít, van ahol korábban van ahol később, ahol korábban az le akarná beszélni aki elkésett, hogy ne fogyassza az erőforrásait, ha nem tudunk az atombombáikra hidrogén bombákkal a bombázóikra rakétákkal válaszolni, szabad választásokat kellett volna tartani és lett volna itt egy paraszt skanzen.

...na ja! Abban a te családod lehet jól járt volna, azt nem tudom. Valójában dehogy is a rendszerrel van neked kifogásod, csak az nem tetszik, hogy kiütöttek az elitből, a személyek ellen van kifogásod akik learatták a hasznát ennek az így koncentrált tőkének. 

A rendszerrel elégedett mindenki most is, a szegényeknek semmi kifogása a szegénység ellen csak az nem tetszik nekik, hogy pont ők azok és rázzák az öklüket a nemezetivízszerelőkre.

A rendszerrel elégedett a milliárdos is meg a hajléktalan koldus is, csak egyik is másik is a saját pozicióját akarná emelni benne.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vE21OqRPtAo

 

 

Előzmény: szilvatövis (317149)