zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.13 -1 0 317147

A historikus társadalmak nem relevánsak. Te most konkrétan a Kim, Fidel, Sztalin, Rákosi féle agyatlan, gyilkos diktatúrákat propagálod

 

Aránylag emberségesek voltak azok is, mondom, ne a dátumot nézzed hanem a fázist a társadalom fejlődésében, a 2. ipari forradalomról beszélünk, ami úgy egy évszázadra terjed ki van ahol előbb van ahol később de ez egyidejűség.

 

Sztalin, Rákosi alatt senki nem volt biztonságban, ezt nekem nem tudod bemesélni, mert a nagyszüleim, szüleim, rokonságom szenvedte meg a diktatúrájukat, nem elméletben, hanem a gyakorlatban vették el tőlük mindenük, volt akitől az életével együtt, pedig egyszerű kisemberek, dolgos parasztemberek voltak.

 

 

Elvették amerikában is, nem agitáltak a marhabárók hanem a farmjuk udvarán gyerekkel együtt akasztottak fel telepes családot. Szó szerint embervadászatokat tartottak bérgyilkos különítmények. Mikor egy helyi serif megelégelve a dolgot, embereket fegyvereseket toborzott és a rablóbanda beszorult valahová, álmából költötték fel az elnököt, hogy adjon parancsot a lovasságnak.....

Aztán jött a mafia rémuralma, szesz és szex tilalom, védelmi zsarolás, 50 évig az emberük volt az fbi igazgatója stb.... és az indián holokausztról ne is beszéljünk ... a demokráciánál elnyomóbb politikai rendszer sose volt a történelemben. Türlelem, ha jön egy kis megingás majd megmutatja ez is a lényegi részét a valódi arcát, már nyitogatja a szemét ami 1945 ben be lett nyugtatózva:

 

Előzmény: szilvatövis (317144)