parsifal hendrix Creative Commons License 2018.01.13 0 0 4461

                                                              kantundbach

 

 

"Szia Mester! Jól odabasztál neki?!" (ti. az edzésnek, a vasaknak)

          Megérkezésekor  nyújtotta vigyorogva kezét a nála kb. 3O évvel fiatalabb, százszor gazdagabb, jókora BMW-vel járó jókora kopasz, aki nála kétszer nagyobb súlyokkal játszadozik. Ő akkor már két órája nyomta.

Tegnap a fiatalok persze nem merték abajgatni,- csak bámulták, de egy jó negyvenes, lila hajú, hajdani hippirocker, bizony bizony körbevonaglotta, húzogatta....................ő meg gyorsan elmenekült.

Sietett a megnyitóra. Éjfélkor Kisújszálláson átadták a Bólya Péter gimnáziumot és nem messze tőle a Radics Béla zeneiskolát. A Hajnóczy alagút köti őket össze.

Alagutak a Földön, féreglyukak az Ómban, látomások p. hendrixben.

A megnyitó hittanórán ő beszélt:

Thanatosz miként avatkozik közbe, miként szervezi a szerzett tulajdonságok öröklődését. Teleológia. Olyan teleologia, melynek halál, megsemmisülés a vége. A Semmi semmisít. Nem az a kérdés, hogy miért létezik valami, hanem két másik kérdés: miért nem létezik minden illetve a Teremtés miként kapcsolódik a Semmisítéshez. Nem csak az a kérdés, hogy miként keletkezik valami, hanem az is, hogy miként semmisül meg.

Miből lesznek a quarkok, mivé semmisülnek a quarkok?

Lautréamont szókincse, heideggeré és lao ceé.

Parsifal Fülig Lao Szindbád Borisz Jacob  Hendrix lényege a Werden és a Wesen abszolút és tökéletes azonossága, az absztrakció és az intellektuális szemlélet, a logika és az intuíció chatotikus multiplicitási temető levelibékája.

Bach írt egy misét Szűz Mária evangéliumából. Ezt a sötét erők örökre titkosították.

Tanita Tikaram énekelte a címszerepet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WJYRfsOrQfM

Tanita Tikaram Twist in my sobriety