Törölt nick Creative Commons License 2018.01.13 0 0 17937

"Előfordul azonban hogy ott ahol nincs semmilyen történelmi dokumentum vagy művészettörténeti jellegzetesség szempontjából is hiányosságok vannak, legalább ott, az objektív természettudományi tényeket illene figyelembe venni. "

 

 

Na MOST AZ ANALITIKAI MEGKÖZELITÉSSEL ÓVATOSNAK KELL LENNÜNK.

 

Miért is:

 

1. mert az analitika rendkivül dinamikusan fejlődik, és 150 év mulva a mai analitika csucsteljesitményén csak mosolygunk, ahogy a 200 évvel ezelőtti analitika képességei sem köszönnek a mai igényeknek.  Tehát ezek az eredmények könnyen elavulnak. El is fognak avulni.

 

2. Ugyanakkor a történelemtudomány és művtörténészet csaknem befejezett. Módszereiben statikus megállapitásai lassan változnak. Elméleteket könnyne kreál, módszertani fejlődést kevésbé.

   

3. Az analitika feljődése a munkán mulik, szorgos kutatás meghozza az eredményét. Ezért olyan dinamikus a technológiai fejlödés.

   

4. Történészi, művtörténészi szempontból is várhatunk mindent megrendegtö eredményeket, ehhez is kell izzadság, de elsősorban a szerencsén mulik, hogy a szorgos kutatás meghozza-e az eredményét. előkerül-e egy fizetési jegyzék az ötvösöknek, egy megrendelő okirat, egy korai vázlat, terv, pergamenre rajzolt figurái a korona szentjeinek, királyi, pápai., császári okirat ami a korona elfogadásárol vagy módositásárol szól, az ajándékozást kisérő levelek, korai leirások, korai ábrázolások etc. etc.

 

 

 

 

 

Előzmény: swindlerhunter007 (17912)