csecsaba2 Creative Commons License 2018.01.11 -3 3 125059

Sztem rohadtul nem azt kerik. Probaltak valami magasztost irni, ami a szerzoi jog es ennek a dijazasanak jogkorebol taplalkozi. Ez olyan mint a kinaibol kuglival forditott hasznalati utasitas, mely egy ido utan a sok javito folyamat eredmenye keppen mar szakmainak tunik csak meg nem a megfelelo kornyezetben paramatezialja a hibatlan tenyallast. 

 

A linkelt honlap se nem vedett se nem fizetos tartalmu, inkabb a rajta levo reklamokbol el aminek ha nem is a hatasossagat de a forgalmat lehet kattintasokkal merni. (A megterulo marketing elemzesebe ne menjunk bele, olyan ez mint a foci, sokkal tobb penzt lehet benne tisztara mosni mint barki gondolna).

 

A linkelessel nem lett megosztva a tartalom, csak az elerhetosegi utvonal (szep lenne ha a link nehany karaktereben elferne a cikk tartalma :-) ).

 

Igy jol jar a linkelt honlap, mert az olvaso az eredeti helyen kattingatva erheti el, igy dol nekik a reklambevetel. Es a 10rol mindjart az itteni 30al megnegyszerezodik az olvaso tabor. 

 

Ha ezt nem szeretnek, akkor a linkelest is tiltanak jogilag illetve informatikailag es akkor barmilyen etikatlan szandekkal sem lehetne megosztani, csak mint kepernyo kepet lementve. Azt meg tenylegesen tiltjak. Ezzel igazolasra kerult elso mondatom tezise es a masodik magyarazo mondat.

 

Ha nem lenne igazam, johet a feljelentes. A nyilvanos email cimem alapjan a nyomozo hatosag megtalal igy nem a Forume a feleloseg. 

 

Visszaterve a honlapra, valtozo temat valtozo szinvonalon mutat be mint minden sajto. Az itteni linkek eleg jo minosegi szurot biztositanak ahoz, hogy a kremet olvassa az olvaso. Ha ez kimarad, akkor az kattintasaim is kimaradnak errol a honlaprol ami mindkettonkenk veszteseg (marketing bevetelek/az en olvasasi elmenyem).

 

Ha itt van a honlap szerkesztosegebol/tulajdonosaibol forumtars, akkor javaslom h a Forum kontrolokat eg nyilatkozattal nyugtassa meg es adja aldasat az itteni “hajossajto-figyelo“ tevekenyseg eme talalti listajahoz. 

 

Koszonettel:

Cs

Előzmény: Color Star (125055)