Gibs Creative Commons License 2018.01.10 0 1 4755

Köszönöm COOP-nak és dundalk-nak is a tanácsokat. Találtam itthon egy 2011-es szórólapot egy helyi kölcsönzőről (Prima Rent a Car) és megnéztem, hogy elérhetők-e még? Igen, működnek, kb. 70 kommentet megnéztem (mind német, angol, holland- magyar egy sem volt) és szinte mindenki maximális pontot adott a szolgáltatásukra. Egyik komment szerint a Marco Polo iroda ajánlja Őket.

Lefoglaltam náluk egy Opel Corsa (vagy hasonló) típusu autót. Egy hétre adják 128 EUR-ért. Az önrész és a depozit 300EUR. Az önrész megváltás 7 EUR/nap, összesen 49 EUR, egy kisebb autó (Skoda Citigo) 118 EUR/hét, 300 EUR a depozit és 6 EUR/nap az önrész nélküli full biztosítás. Napi 350km van az árban, az nekem bőven elég lesz. A reptéren várnak és 6 EUR-ért a kocsiért eljönnek a városba a szállodához. Ha a Malagában lévő valamelyik irodájukban adom le az autót, azért nem kell fizetni. Egyik kommentelő írta, hogy tudott fizetni debit kártyával is. Most rákérdeztem emilben, várom a válaszukat. Ja, és nem kellett semmit előre fizetnem, majd a helyszinen. Ezek a kondíciók szerintem jók, remélem a valóságban is így lesz, majd beszámolok a fejleményekről.

Más:vettem volna jegyet a Caminito del Rey-be, de most, hogy ott is leesett a hó és bizonytalan az időjárás, nem tudom mitévő legyek.