tibido Creative Commons License 2018.01.08 0 0 77

Hello!

Egy trükk,ami hátha bejön szállásnál....foglald le te a neten a neveddel és csak annyit írj hogy +1fő...aztán ha odaértek kérdezz rá van-e szabad szoba és az mennyibe kerül...ha olcsóbb mint amennyiért lefoglaltad,akkor a párod nevén vegyétek ki...így talán jobb áron kapod meg ugyanazt és nem lutri...mert a foglalás megvan. De csak olyan szálláson működik ahol nem kérnek előre valamennyi %-ot...

Az hogy sötét lesz 6kor nem igazán azavró vezetésnél mert minden ki van táblázva...nyilván ha a nyugati parton lesz a szállás és át kell mennetek a hegyen ott azért óvatosan mert vizes és párás de jók az utak,attól nem kell félni.

Szúnyog van,de semmi malária vagy dengu láz,csak marhára viszked másnap,3adnap ha megcsíp...mert meg fog :-)

Sima magyar jogsi jó,nem kell nemzetközi. Letéti díj 700euro és ahogy már írtam ha otp-s kártyád van akkor ha visszavitted és minden rendben a kölcsönző feloldja a zárolást az otp 30napot ül rajta...szóval vagy másik bank kártya vagy kp.

Ahol én laktam hostel olcsó de fapados...közös zuhany aminek a világítása időre van állítva.Felkapcsolod a lámpát és vagy 1 perc vagy 5 és elalszik...ajtó kinyit újra kapcs.....szóval olcsó hús...2db wc mindenkinek,de tiszta,szóval azzal nincs gond.Pici békák vannak a zuhanyban,felmásznak a falra,de ennyi és ha épp lekapcsol a lámpa és nem tudod h ott vannak,a sötétben ugranak és lehet épp rád...:-)

Még valami...minden nap sötétedéskor 1000nyi tücsök és pici gyík kezd el sipolni egész éjjel...ez mindenhol van a szigeten.Első éjjel még zavart,mert hangos....nem ciripelés,hanem sípolás...

Persze a hostel kutyája is okozott bosszúságot amikor reggel 5kor nekiállt ugatni vagy épp éjfél körül...meg a kakasok reggel 4-5-6körül kukorékolni. Ezek benne vannak a pakliban.

E Gwada hostel     ahol laktam.

Előzmény: ZenX73 (74)