GYURMÓKA Creative Commons License 2018.01.07 0 0 117682

Szia !

 

A szobák nagyon szépek, kényelmesek, minden szoba hasonló berendezésű, és oldalról a tenger felé néz.  Erkély, lcd tv, hűtő, vízforraló, kávé, tea, víz bekészítve. Vasalódeszka, vasaló. A fürdőszobában kád, hajszárító. Érdemesebb emeleti szobát kérni, mert a földszinti szobákból csak a medencék, és a gyönyörű kert látható, valamint a földszinti szobáknál az egész hotel forgalma az erkélyed előtt zajlik.Hogy miből lehet megállapítani, hogy a szoba melyik szinten található, később megírom, ha ezt a hotelt választjátok . A főétteremben bárhová lehet ülni, de zsúfoltság esetén a pincérek segítenek. A kaja nekünk teljesen megfelelt, sokféle étel van, esténként az étterem teraszán grilleznek.  Az all inclusive 24 órás , a lobby bár éjjel-nappal nyitva, éjszakánként felvágottak, sajtok, sütemények, saláták is vannak kirakva.  

Ebédelni a tengerparton is lehet az olasz étteremben minden megkötés nélkül , viszont itt a vacsorához be kell jelentkezni, étlapról lehet választani, és az italért itt fizetni kell. (az olasz étteremben a vacsora minden nap  igénybe vehető, bejelentkezéssel )  Délután a pool bárnál hamburger, sültkrumpil, pizza, sütemények.

 

Heti egy alkalommal beduin vacsorát is igénybe lehet venni  -ez egy sátorban kerül felszolgálásra -  fantasztikus jó, de ide is be kell jelentkezni, érdemes már az első nap megtenni, mert annyira népszerű, hogy  több napra előre nincs hely, és csak az utolsó napokra tudnak rezerválni . Az italokért itt nem kell fizetni, de illik a felszolgálónak borravalót adni. Bejelentkezni a recepció melletti guest relation asztalnál lehet.  

 

Ha van még kérdésed,  nyugodtan  írd meg.

 

üdv

Gy

Előzmény: stefan007 (117679)