tibido Creative Commons License 2018.01.05 0 0 72

Hello!

Dec.ben voltam 2 hetet...minden kérdésedre tudok választ...ha gondolod hívj fel és elmondom amire kiváncsi vagy...(tel:06308993219)

A szállás helyben olcsóbb mint neten foglalva.Pl: ahol én laktam,hostel a neten booking stb...33euro/nap,helyben fizetve 18Euro volt...

Az autó bérlés viszont nem!!! Reptéren legolcsóbb kisautó 45Euro/nap,neten foglalva ugyanaz a cég ugyanaz az autó 15Euro/nap!!!! Szóval kocsit foglald le itthonról! Reptéren van az iroda pár méterre....a kocsik parkolóban 5percre kivisznek kisbusszal. DE ami fontos!!!!!! Letéti díj 700euro  ha otp-s kártyád van és azzal "fizeted" a letétet a bank csak 30 nap múlva oldja fel a zárolást akkor is ha a kocsit másnap visszaviszed hibátlanul.Ez az otp a többi banknál nem tudom hogy van,de kérdezz rá vagy fizesd kp.ben!!!!

Közbiztonsággal nem volt gond pedig a putris részen laktam :-)  De mindenki barátságos segítőkész...igaz 99% csak franciául beszél de ha 2 szót mondasz franciául utána meg angolul folytatod akkor segítenek,próbálna angolul meg kézzel lábbal,de ha azzal nyitsz hogy "beszélsz angolul"? Na akkor kuka marad mindegyik és magasról tojik rád :-)

Tisztaság? Hát van szemét sajna a legszebb tengerpartokon is de alapvetően azt mondanám átlagos...Nem egy Svájc de nem is India.

Egészségügy: nem kellett tapasztalnom de van jól felszerelt kórház...és az eus kártya jó,nem kötöttem semmi + biztosítást vagy ilyesmi...

Szúnyog na az van sok...és nem érzed amikor megcsíp csak másnap mert baromira viszket.Szúnyogriasztó krém spary alap anélkül sehová!!!

Mérges pók kígyó stb...nincs

Nos árak: boltabn ugyanaz mint itthon...kisbolt vagy spar jellegű kb ugyanaz...a benzin is...

Bagett 1euro,1.5literes üdítő 2,2.50....ha 6ot veszel 1.25euro....1.5literes víz 1 ha abból is 6os zsugor akkor 50cent

Étteremben 10-20 euro/ átlak kaja...homár stb...drága ott is

Szendvics büfékocsikban 3-4euro...strandon...jók laktatók...

Utak baromi jók minden ki van táblázva...GPS csak végszükség esetén kell...viszont azt itthon jó előre megtervezni mit akartok megnézni,mert a látványosságok nincsenek rajta a térképen...de ki van táblázva a kereszteződésben...csak mire észreveszed túl mentél :-)

Szóval nézd meg a neten mi hol van,nyomtass ki egy térképet amin bejelölöd és akkor ott már megtalálsz mindent...ebben tudok segíteni persze...

Bármi kérdés csak bátran...

 

 

Előzmény: ZenX73 (71)