pedroh Creative Commons License 2018.01.04 0 0 8454

sziasztok!

 

tárgy: Catania

 

előrebocsátom, hogy használtam a baloldali keresőt mielött ideírtam volna, úgyhogy ne kövezzetek meg ha a kérdés elhangzott már :)

 

és BUÉK mindenkinek!

 

feleségemet szeretném meglepni egy pár napos strandolós utazással, kb a nászutunk óta nem voltunk sehol. alapvetően jobban szeretjük kombinálni a semittevős fetrengést a kultúrával, így került a látótérbe Szicília. még sosem voltunk, és az Alitalianal igen jó áron találtam jegyeket Júniusra Cataniaba. De mielött lefoglalnám lenne pár kérdésem: 

 

- a net szerint Júniusban a nappali átlaghőmérséklet a 30-hoz közelít, meg tudjátok erősíteni?

- a hozzászólásokból látom, hogy kultúrális téren nem lesz gondunk. de amint írtam, most elsősorban a starndoláson, pihenésen lenne a hangsúly. és szeretném, ha egy szép strandszakaszon lennénk. tudnátok ilyet ajánlani? a különböző túrás javaslataitok (Etna, stb) hasznosak, azokat majd újra átolvasom, de szeretném, ha a szállásunk egy szép beach közelében lenne. Ha ebben tudnátok segíteni nagyon megköszönném. 

 

Amennyiben mégiscsak elhangzott volna ilyen kérdésekre a válasz nem kell feltétlenül mindenkit terhelni, nyugodtan írjatok privátban: bumslee@yahoo.com

 

előre is köszönöm mindenkinek a segítséget.

 

üdv

Péter