Tocy92 Creative Commons License 2018.01.04 -1 1 15259

Pontosan, éppen olyan a sorsolásunk, hogy nagyon nagy bukás és szép mentés is lehet még a szezonból.

 

Jön ide az Alba, a Szolnok, a Falco, a ZTE és a Paks is, megyünk Pécsre, Debrecenbe, Kecskemétre, Szegedre. Nem mondom, hogy mind hozható, de egy jó csapattal ezek nagy részét igenis lehetne nyerni, a nagy csapatokat itthon el szoktuk kapni és ha összeállunk, akkor a közvetlen riválisok ellen idegenben is lehetne bőven esélyünk, egyik se olyan erős.

 

De ha úgy nézünk ki továbbra is, ahogy most kinézünk, akkor kivétel nélkül elveszíthetjük mindet és tényleg vége lesz a bajnokság érdemi részének februárra, mert lejátsszuk a kiesési meccseket a MAFC, a Berény és a Sopron ellen.

 

Nyilván nem kedvez, hogy most rögtön "így" fogadjuk az Albát, de talán most ők azok, akik kb. mindenhova esélyesként mennek. Majd a ZTE, Falco, Paks trió ellen kell pörögni és megverni mindhármat, plusz az említett négy riválisból kettőt, vagy inkább hármat elkapni idegenben, hozni a három kötelezőt, aztán meglátni, hogy ez mire elég, lehet, hogy a nyolcra elég lesz.

 

Persze egyelőre tök felesleges számolgatni, amíg 1-8-ban vagyunk és nem is nagyon látni, hogy mitől javulunk kategóriákat :) 

Előzmény: Lecso11 (15258)